VIND Spring Scissor fra Nomess CPH på Instagram

DIY – Fremhævede billeder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

DIY Fremhævede billeder

De er jer som jævnligt læser Bolig Magasinet, ved at man får en masse fine prints med i købet. Det er virkelig fedt med sådan en lille ekstra gave, dog er det ikke altid man har rammer eller et overblik hvor de egentligt skulle hænge henne.

Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at bruge dem uden at skulle ud og købe en masse rammer til dem. Det skulle også være muligt at kunne flytte dem igen, hvis pladsen alligevel ikke var optimal eller jeg bare gerne ville have dem et andet sted.

Så derfor fandt jeg på at lave denne super lette DIY med fremhævede billeder. Ja det har du nok hørt mig sige før, men altså når man nu skal igang med at være kreativ, hvorfor så ikke gøre det ultra let for andre også? Hvis en DIY er for kompliceret ender det ofte med at man ikke får det gjort. Derfor prøver jeg altid at gøre dem lette.

Boligmagasinets prints

DET SKAL DU BRUGE

– Skumpap/model pap – Kan købes på kreative skoler, som eks. Teko/Via Design, arkitektskoler osv. Derudover kan man måske finde det i hobby forretninger. (Et stort ark koster 90 kr) Den kan du bruge til rigtig rigtig mange, på denne størrelse.
– 4 prints fra Bolig Magasinet – andre plakater kan også sagtens bruges.
– Metal lineal, blyant, limstift, skærebræt og en skalpel (ikke en hobby kniv, da resultatet ikke bliver godt)

DIY

FREMGANGSMÅDE

– Mål billederne op, disse prints er 14,8 *21 (dog var den ene 14,6), så mål lige efter for en sikkerhedsskyld. Her er det ret vigtigt at tallene er nøjagtige.
– Tegn målene op på skumpappet så du har noget at skære efter
– Læg din lineal på langs med linjerne og tryk til, så du er sikker på den ikke skrider. Det er vigtigt at din lineal er af metal, så man ikke kan skære i den.
– Nu skal du til at skære. Skær i den samme linje flere gange og ikke på en gang. Dette gør kanterne på pappet meget pænere.
– Lim du billederne på pappet.
– Put papegøje tyggegummi bag på pappet, så kan de nemlig flyttes uden problemer.

Så er der simpelthen ikke mere i det. Var det ikke let?

Vil du gerne have at dine billeder er i ramme? Så tag et kig her: DIY – Svæveramme.

Kan du bruge DIY’en og har du måske en anden ide, til hvordan man kan hænge billeder op?

Nome give away

HUSK AT DELTAG I KONKURRENCE OM DEN NYE SPRING SCISSOR. DELTAG HER.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Det ser super godt Charlotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her var lige hvad jeg manglede! Jeg troede ellers at jeg skulle ud og investere i nogle rammer, men din ide er super cute! Tror jeg gør det i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ej hvor dejligt at høre! 😀 Det er også en del billigere det her. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Spring Scissor fra Nomess CPH på Instagram