Dekorer dine vægge med flotte stemningsfulde plakater

DIY FEMININT PENALHUS TIL AT TAGE MED PÅ FARTEN

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Igennem længere tid har jeg manglet et lille penalhus til at tage med på farten, når jeg for eksempel skulle med tog til København eller hvis man skulle på tur med familien og skulle have lidt skrivegrej med. Så da jeg var til Makaku event, for et par uger siden og jeg fik øje på dette lille penalhus, vidste jeg straks hvad jeg skulle lave med det. Dertil var vi så heldige at få noget glimmerkarton med hjem. De to ting kombineret, resulterede i dette fine penalhus, som du ser nedenfor.

Jeg har selvfølgelig også lavet en lille guide og fundet de materialer som du skal bruge til penalhuset, hvis du selv skulle få lyst til at lave det.

Læs også: DIY – lav din egen plante plakat

Indlægget indeholder affiliate/reklame links.  penalhusDu skal bruge

DU SKAL BRUGE: 
Natur penalhus
Glimmer karton (som kan stryges på stof)
– Kuglepen
– Saks
– Bageparpir
– Strygejern og strygebræt
– Evt. elefant tyggegummi

Makaku1. Bestem hvilket mønster du vil lave på penalhuset, det kan være lige det du har lyst til. Hvis du er god til at tegne, så giv dig i kast med at lave et lækkert mønster. Er du derimod lidt mere “uhandy” med en blyant/kuglen, som jeg er, så kan noget så simpelt som cirkler, trekanter, firkanter osv. også være super fint.

Når du tegner figurerne, så tegn på kartonets bagsiden, så man ikke kan se stregerne. Bagsiden er den side som glimter mindst og den side som skal vende ned mod penalhuset, så det kan sidde fast.  Gør det selv2. Klip figurerne ud og placer dem på penalhuset. Et godt tip er at bruge elefant tyggegummi, til at sætte figurerne “fast” med, når du har fundet ud af hvordan de skal sidde. Så flytter de sig ikke og det er lettere at lave det samme mønster, end hvis du skulle huske hvordan de sad før. Dertil kan du også tage et billede af mønsteret, hvis du ikke bruger tyggegummi.

Læs også: En super let DIY – Lav din egen vægdekorationStyge glimmer3. Nu skal kartonet så stryges på. Hvis du har brugt tyggegummi, så husk lige at fjerne det fra bagsiden af kartonet, inden du stryger dem fast. Med dette karton, behøver du faktisk ikke at bruge bagepapir, men vil man gerne føle sig lidt mere sikker, som jeg, så fungerer det også rigtig godt med bagepapir.

Når du stryger kartonet fast, så skal du holde strygejernet stille og konstant over figuren. Ikke noget med en stryge frem og tilbage. Dertil skal hver figur have 5-10 sek. konstant varme. Glimmer karton4. Når en figur har fået nok, kan du tage plastic hinden af, som sidder foroven. DIY5. Så er det bare at fortsætte til alle sidder på, og vupti så er den færdig. Jeg har nok brugt 30 min. på at lave penalhuset, fra at klippe cirklerne ud til at den var helt færdig.

Læs også: DIY snackæskeDIY feminint penalhus til at tage med på fartenpenalhusOg nu er den så klar til at komme med på tur. Derudover, som du sikkert allerede selv har tænkt, kan den jo sagtens også bruges som make-up taske. Smart ikke?

Læs også: Gør det selv projekter fra Makaku event

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Hvor er det blevet fint. Det er vildt at der ikke skal mere til end lidt glimmer cirkler, til at peppe et kedeligt penalhus op 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja der skal virkelig ingenting til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dekorer dine vægge med flotte stemningsfulde plakater