Inspiration til dit juletræ - 17. december

DIY dekorer dine julekugler – 18. december

Dekorer dine julekuglerI dat vil jeg vise jer, hvordan du kan dekorer dine julekugler. I løbet af min praktik periode dekorerede jeg en del julekugler, og jeg synes at de blev rigtig fine. Derfor vil dele den ide med jer og vise jeg mit resultat. Jeg synes at det ser super hyggeligt ud på vores juletræ, det giver den lige lidt mere personlighed. DIY Du skal bruge:

Julekugler – jeg har købt mine i Sinnerup

En posca tus – farven afhænger af hvilke farve du vælger kuglerne i

En saks og tråd

Og så er det bare at tegne løs. Jeg er ret vild med mit mønster med små og store prikker. Men kun fantasien sætter grænser. Julekugler DIY Dekorer dine julekuglerDekorer dine julekuglerjuletræHvis man vil og har tid, så kunne man jo sagtens dække en hel julekugle med en masse prikker. Er sikker på at det ville være flot, det tager dog lidt tid.

Har I fået pyntet juletræet? Eller lavet noget julepynt? 🙂

Husk også at deltage i min give away, hvor du kan vinde en fed poster fra Ninna Lysdal Baerentsen.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til dit juletræ - 17. december