Ideer og inspiration til nytårsbordet

DIY – 7 ideer til dine nytårsdrinks

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Hvad er nytårsaften uden drinks og alkohol? Ikke meget! Ej okay det lyder også lidt voldsomt, for man kan selvfølgelig have det sjovt uden alkohol. Men er der en aften om året hvor alkoholen hører til, så er det vist nytårsaften. Hos os står der er i hvert fald nytårsdrinks og selvfølgelig lækkert mad på menuen. I den anledning har jeg bikset 7 ideer til tilbehøret til dine nytårsdrinks sammen.

7 ideer til dine nytårsdrinks1. FROSNE BÆR
Ideen er ikke rigtig ny, men nogle gange skal man lige have lidt inspiration for at komme i tanke om den igen. Så pift dine drinks eller nytårschampagnen op med nogle frosne bær og nyd den lidt mere farverige drink.

2. GLIMMER KANT
Til nytår hører der glimmer til. Pift dine drinks op med en glimmer kant, eller noget andet kreativt. Du skal bare bruge en limstift og noget glimmer. Både lim og glimmer kan sagtens gå af igen ved brug af vand og en børste.

friske bær3. FRISKE BÆR PÅ SPYD
Du kan også bruge bær friske i drinks. Som f.eks. at sætte dem på spyd og lade dem pynte noget så fint i drinksne. Efter du har drukket din drink, kan bærerne jo spises.
Både spyd og sugerør er købt i Søstrene Grene.

Nytårsaften4. ISTERNINGE FIGURER
I stedet for at have almindelige firkantede isterninger, så kan man købe en masse forskellige figurer til isterningerne. Det gør lige drinken lidt mere hyggelig.

Sukkerkant5. SUKKERKANT
Noget jeg altid har synes var fint, var man fik en drink på en bar er sukkerkanten. Det ser både godt ud og så smager det jo godt. Du kan faktisk let selv lave en sukkerkant, bare ved at gøre glassets kant våd og derefter vende den i sukker. Vupti så har du en sukkerkant.

6. ISTERNINGER AF SODAVAND

Isterninger behøver ikke kun være lavet af vand. Sodavand passer også godt til. I hvertflad hvis du tænker over hvad du skal have i din drink og hvad der lige passer sammen.

Festlige skumfiduser7. SKUMFIDUSER PÅ SPYD
Det skal ikke kun være paraplyer og glitter dimser, der skal pynte i drinks. Også skumfiduser kan gøre tricket. Her er toppen af skumfiduserne vendt i smeltet chokolade og derefter i krymmel. Perfekt til display og til den søde tand.

Det var vist sidste indlæg i år 2016, jeg håber I alle får en fantastisk nytårsaften og at vi ses igen i den nye år.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ideer og inspiration til nytårsbordet