Share some happiness with I LOVE MY TYPE

YES det er fredag og jeg har fødselsdag på søndag!!

I dag var sidste dag i praktikken, hvilket er ret mærkeligt efter at have været ved Susanne i 10 uger. Det har været hyggeligt, sjovt, spændende, lærerigt og hårdt. Toget var ved at tage livet af mig her til sidst. Jeg har normalt meget overskud til at dyrke fitness og løb efter skole og arbejde, men det har jeg slet ikke haft overskud til her til sidst. Det har været lidt hårdt for mig at sluge, nu når jeg, i de sidste 4 år, har dyrket fitness og løb stort set hver dag. Men nu hvor praktikken er slut, skal jeg ikke bruge halvdelen af min dag i et tog mere. OG hold da op hvor jeg glæder mig til at dyrke en masse fitness og løb igen, det bliver så godt!! 😀

Når men det var jo slet ikke det, indlægget her skulle handle om. Jeg har nemlig fødselsdag på søndag og jeg glæder mig vildt meget! Mads og jeg skal ud og spise og bare hygge hele dagen. Selvom vi nok har tømmermænd, da vi skal til et svendegilde lørdag, hvor vi bare skal fyre den af!

Så her får I lige en opdateret version af min ønskeliste mixet med glædes udbrud og sommer tanker. (Elsker at vise ønsker frem på bloggen)

birthday

Ritte Fischer vaser//Etch Tom Dixon//Money Bank//Kubus ByLassen//Architectmade//Milk Lamp

Jeg glæder mig til en rigtig dejlig weekend, med masser af hygge med min søde kæreste og skønne venner. Hvad skal I lave i weekenden? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Share some happiness with I LOVE MY TYPE