6 geniale detaljer vi alle burde have på badeværelset

Det er de små ting der tæller

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I søndags var det Valentins dag, som de fleste af jer nok ved i forvejen. Jeg havde jo i løbet af et par indlæg: A story og hearts og 11 print selv plakater, snakket om at vi ikke rigtig gjorde noget ud af Valentins dag, da man jo bare skal huske på hinanden hver dag og være der for hinanden. Alligevel synes min søde kæreste at han skulle overraske mig.

Da jeg vågnede søndag morgen, var han ellers godt i gang med at lave pandekager til morgenmad. Han havde planlagt det hele i noget tid inden, og hold da op hvor blev jeg ellers overrasket.

Det er de små ting der tæller

Selvom vi begge havde en smule travlt fra morgenen, så var det bare så hyggeligt og helt sikkert den bedste Valentins gave jeg kunne ønske mig. For mig betyder gaver/overraskelser, som disse så meget mere, end en materiel ting. Der er bare lidt mere kærlighed og omtanke i sådan en hyggelig stund, end en vase eller lysestage (selvom jeg nu også er vild med sådanne sager).

Valentins dag

Så på grund af at jeg har sådan en sød kæreste, vil jeg i 2016 prøve at lave flere overraskelser som disse. De betyder utrolig meget for mig og det er jeg sikker på at, de også gør for ham. Derudover er det sådan en billig løsning, hvis man gerne vil forkæle hinanden, men egentligt ikke har råd til en dyr gave.

Pandekager

Kærligheden skal fejres hver dag, og hvor er det bare vigtigt at huske på hinanden og ikke få for travlt til at kunne nyde hinandens selvskab. Så husk at vis det! Det er de små ting der tæller. Du skal for eksempel starte med at give din kæreste en af disse 11 print selv plakater.

Fejrede I Valentins dag?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Du har godt nok ret. Din blog er en af mine yndlings boligblogs, glæder mig til hver nyt indlæg du kommer med. Jeg ville gerne spørge hvor den fine “sukker skål” er fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Signe. Tusind tak for den søde besked, det er jeg virkelig glad for at høre, og altid rart at vide at der er nogle som nyder at læse med. 🙂
   Sukkerskålen er fra Kähler, fra omagio serien. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 geniale detaljer vi alle burde have på badeværelset