5 ideer til at få dit hus/lejlighed til at føles som dit hjem

Det bedste af 2016

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Efter næsten 2 uger inde i det nye år, tænkte jeg at jeg lige ville samle lidt op på året der er gået og vise jer det bedste af 2016. Måske en anelse sent, men der har nu været nok at se til for mit vedkommende. 2016 var et år hvor der skete en masse spændende og lærerige ting og ikke mindst hvor jeg fik en på opleveren. Dertil er jeg jo blevet færdig med min uddannelse og er nu på udkig efter et godt job. Så flyttede Mads og jeg i vores eget hus og har nu den sødeste lille hund, Alma, sammen. Så man må sige at 2016 var året hvor jeg for alvor trådte ind i de voksnes rækker, selvom det føles vildt underligt, både at sige og at opleve.

det bedste af 2016HOLDBARE GRENE OG BLOMSTER 
I 2016 fik jeg tippet og givet endnu flere ideer og gode råd til indretning og alt der høre til. Et indlæg der kom højt på listen over populære indlæg var, 4 holdbare grene og blomster. For er der noget som jeg elsker i mit hjem, så er det at pynte op med grene og blomster. Specielt når de holder sig i længe. Dertil kan du finde den opdaterede udgave her: 6 holdbare grene og blomster – opdateretGrene og blomster

TIPS OG TRICKS NÅR MAN SKAL LAVE SINE EGNE AVOCADO PLANTER
Et andet vildt populært indlæg var mit indlæg med tips og tricks når man skal lave sine egne avocado planter. Hvilket jeg på inden måde havde forudset. Nogle indlæg er man altid lidt mere skeptiske omkring og dette var en af dem. Heldigvis blev i glade for den, og håber I stadig kan bruge den. Jeg skal i hvert fald have lavet en avocado plante mere. avocado plante

80 INDRETNINGS TIPS DER OPTIMERE DIT HJEM
Jeg fik også opsummeret lidt på nogle af alle mine indretnings tips og samlet dem i et indlæg. Det blev til hele 80 tips i alt. Og sidenhen er der altså kommet flere til. Find de 80 tips her: 80 indretnings tips der optimere dit hjemPlante

SMUKKE ØJEBLIKKE I KØBENHAVN
I foråret var jeg også i praktik i forbindelse med min uddannelse, her var jeg hos Design Circus i København. Hvilket var en yderst spændende og lærerig oplevelse. Dertil fik jeg set en masse af København og oplevet en masse nyt. Det blev faktisk til hele 3 indlæg om København. Se dem her, her og herKøbenhavn

ET PARADIS UDEN LIGE – MINDER FRA BORNEO
I sommers var jeg med min kærestes familie på Borneo, hvilket var en rigtig smuk og fed oplevelse. Det kom der selvfølgelig også en masse fine billeder ud af. Se dem her: Et paradis uden lige – minder fra Borneo. Vi fik set elefanter, skildpadder, smukke stande, var på nat safari og Mads og jeg fik snorklet en del, hvor jeg fik set 4 nemo/klovn fisk, hvilket jeg virkelig havde håbet på. Desværre spottede jeg ikke en dory i det fri. Det må blive en anden gang. Dertil har jeg printet nogle af billederne ud sat i ramme. Jeg er så vild med dem!Et paradis uden lige

MASSER AF FARVERIG INDLÆG
I 2016 blev indretningen også mere farverig og det var ikke bare alle farver der hittede med specielt de mørke toner, som grøn og blå. Dette viste I også begejstring for, da jeg delte disse indlæg: Derfor skal du male din væg grøn, 10 køkkener der ikke er bange for farver og i starten af året sådan indretter du dig med mørke toner.
brug farver i indretningen

HUND, HUS, HAVE OG FÆRDIGUDDANNET
Ikke nok med alle de oplevelser jeg havde i den første del af året, så sluttede 2016 rimelig godt af med først en lille hund, så hus og have og til sidst en uddannelse som jeg nu skal til at bruge i min hverdag. Det eneste jeg mangler nu er et fedt job, hvor mine færdigheder kan bruges. Vores hus med den skønneste have

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Sikke et dejligt tilbageblik på 2016 og hvor har sidste år været god ved jer 🙂
  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Nadia 🙂 Ja det må man sige. God dag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ideer til at få dit hus/lejlighed til at føles som dit hjem