Skønne hjemmelavede nøgleringe sælges

Design to love – Normann Copenhagen

Godmorgen I søde mennesker. Jeg har besluttet mig for at lave en ny kategori, som hedder Design to love. I denne kategori vil der komme enkelt stående produkter jeg elsker eller et mærker, som jeg vil give min kærlighed til. Og som det første indlæg i denne kategori, kan man lige så godt starte stort. Så i dag kaster jeg min kærlighed over Normann Copenhagen.

Normann Copenhagen laver nogle vildt fede produkter, som er enkle, smukke og elegante. Jeg har selv et par produkter der fra, som jeg er rigtig glad for. Og det gjorde mig absolut ikke noget at eje nogle flere ting fra Normann Copenhagen. Så har fundet et udpluk af de ting, jeg synes er super fine og gerne ville eje.

Normann
Sengetøj//Lampe//Bordskåner//Spejl//Lysestage//Bakkebord//Likørglas//Lysestage//Lilla pude//Rød pude

Alle produkterne er fundet på dubuy.dk, hvor I også kan finde mange flere lækre ting fra Normann Copenhagen og mange andre design varer. På mange af de store ting er der gratis fragt, så I skal slet ikke tænke på at det ville blive dyrt at bestille hjem. 🙂

Jeg synes at Normann Copenhagen er rigtig gode til at lave flotte produkter til hele hjemmet. Ikke bare produkter som eks. kun kan bruges på badeværelset eller køkkenet. Og det synes jeg er super fedt. Man kan faktisk indrettet et helt hjem med produkter fra Normann Copenhagen, hvis lysten var til det.

Det næste jeg godt kunne tænke mig fra dem skulle være Block bakkebordet og/eller det lille fine spejl. Ihh Im in love! <3 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne hjemmelavede nøgleringe sælges