Eventyrlige nyheder fra Kähler

Derfor skal du male din væg grøn

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

De grønne farver i indretningen er ikke lige frem en helt ny trend. Jeg begyndte allerede at snakke om de mørke farver i indretningen i starten af året, og siden hen har jeg lagt mærke til at farver, specielt mørkere farver, er væltet frem i indretningen. Det startede meget med de mørke blå farver og gik derefter over i de grønne og senere hen på året, tror jeg på at de beaudeux farver rammer væggene.

Men nu skal det jo handle om de smukke grønne farver og hvorfor du lige netop skal male din væg grøn. Først og fremmest så knuselsker jeg farve trenden og mange af de fine grønne nuancer, som man kan male sin væg i. Dernæst har jeg 4 gode grunde til hvorfor du skal vælge at male en eller flere vægge grønne.

FARVER GØR DIG GLAD

Derfor skal du male din væg grønFarver har en tendens til at påvirke vores humør og ofte i en positiv retning, selvfølgelig alt afhængig af farven og at kombinationen af farven. Men i bund og grund så påvirker farver en positivt. Jeg kan i hvert fald tydeligt mærke på mig selv, hvis jeg er i et rum, hvor farverne er brugt på en sådan måde, så de komplimentere hinanden og skaber en wow effekt. Om det er i en butik eller i et hjem er i og for sig ligegyldigt.

Og så tænker du måske, ja det er også meget fint. Men hvorfor så lige den grønne farve. Jo det kommer jeg til…

Læs også: 10 tips til at indrette dit hjem med farver

SKABER REFERENCER TIL NATUREN

Farve trendDen grønne farver skaber nemlig referencer til naturen. Igen afhænger det af hvilken person man er, men naturen er bare noget vi ikke kan leve uden om vi vil det eller ej. Ved at bringe naturen ind i hjemmet, skaber man en blødere overgang fra udendøre til indendøre. Derudover skaber planter og natur, hygge og stemning i rum, som er svære at skabe på andre måder.

Ved at både bruge grønne farver på vægge og at have planter i hjemmet, bliver der skabt stærkere associationer af naturen indenfor.

Læs også: Sådan indretter du dig med mørke toner

GIVER ET ROLIGT UDTRYK OG SKABER SAMTIDIG SPÆNDING

grøn vægDen grønne farve er også god til at skabe ro og en afslappet følelse i rum. Hvor mod en rød eller gul kan skrige mere og skaber forvirring og utrykhed. Samtidig med at den grønne farve skaber ro, skaber den også spænding i rummet. Både på grund af at rummet ikke bare er hvidt, men også på grund af kontrasterne der bliver skabt mellem møblerne og de resterende farver i rummet. Det er vel sjældent at man har indrettet hele sit hjem i grønne nuancer?

Læs også: Urban living – planter, farver og liv

DET SER BARE GODT UD!

Mørke farverJa, så ser det jo bare vildt godt ud! Jeg er vild med trenden og arbejder også på at få overtalt min kæreste til at få malet en farve i soveværelset grøn. Tror den snart er hjemme, men nu må vi se. Det kan jo være jeg forelsker mig i en anden farve inden vi flytter ind.

Læs også: 80 indretnings tips der optimerer dit hjem

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Er så vild med den grønne farve! Har endda lige købt gardiner i den farve!

  http://emmahajslund.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ej hvor lækkert! Det ser helt sikkert også godt ud! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Vindum

  Det ser super fedt ud! Vi skal male en væg i stuen og overvejer den farve du viser på billede nr. 3 (entréen), den er flot og varm 😊Ved du hvad den hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Marianne. Var det ikke også dig der skrev en mail? Men ja den er super flot, men ved desværre ikke hvad den hedder. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eventyrlige nyheder fra Kähler