FREDAGS FAVORITTER

Den perfekte plante til den håbløse plante ejer

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Er du en af dem, som slet ikke kan finde ud af at passe en plante og de alle bare dør for dig? Selv kaktus planterne rådner og sukkulenterne udtørre. Så har jeg fundet den helt perfekte plante til dig. Planten er ret overset og ikke specielt hypet, men hvis du giver den lov til at vokse og gro, så bliver den ret flot.

Jeg har haft denne plante lige siden jeg flyttede hjemme fra i 2013 af min søster. Og den har overlevet lidt af hvert. Både udtørring/glemt at vande i måske måneder af gangen, kulde, varme osv. Denne legendariske plante er fredsliljen, som du kan se på billedet nedenfor. Den perfekte plante til den håbløse plante ejerFredsliljen står med blomster ca. et par måneder af gangen og skyder ofte nye blomster op. De kommer lidt som det passer dem og ikke rigtig efter et tidspunkt eller lignende. I hvert fald ikke efter min erfaring. Pt. har den igen blomster, men er ved at have en masse fine blade. Og så er det vist også tid til at jeg skal have plantet den om i en større potte, så den kan vokse sig stor og stærk.

Fredsliljen er den mest tanknemlige plante jeg nogenside har mødt og så er den altså næste idiot sikker, også selvom man ikke har grønne fingre.

DERFOR ER FREDSLILJE DEN PERFEKTE PLANTE
– Den fungere godt i alle rum om det er koldt eller varmt
– Den behøver ikke det vilde omsorg og pleje, den hygger sig bare selv. Dvs. skal kun vandes en gang hver 14. dag ca.
– Selvom den lige er ved at dø, skal du bare give den noget vand og så den klar igen
– Når den er tæt på at dø, eller virkelig mangler vand, er det tydeligt at se på den. Alle dens blade hænger og ser trætte ud
– Den kan både stå et solrigt sted og et skyggefuldt sted – dog ikke i direkte sollys
– Den kan deles og laves til flere planter, hvis du skulle få behov for det

Så mangler du en plante der ikke dør for dig. Så er det altså en fredslilje du skal anskaffe dig. Når du køber en skal du sørge for at der er en blomst eller knop for at sikre den er sund og rask.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS FAVORITTER