10 ting jeg skal købe til hjemmet i 2017

Del dine budskaber med en bogstavstavle

Som jeg viste dig i går, så havde jeg 10 ting som jeg bare skulle have købt her i 2017. En af de ting er denne bogstavstavle, som jeg også allerede fortalte at jeg faktisk havde købt. Jeg havde fået et gavekort fra mine søskende i dimisions gave og da jeg så fik øje på denne lækre sag fra House Doctor slog jeg til.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links

CheersJeg havde allerede en plads i tankerne da jeg så den. Vi manglede nemlig noget over vores barbord, og for at være søde mød min kæreste, så skulle det ikke være så feminint som nogle af mine andre plakater. Barbordet er tråds alt noget af det Mads har glædet sig mest til at få frem her i det nye hus. Så lidt mandigt skulle det være, og så synes jeg bare den er super cool. Så det er et godt kompromis må man sige.

Men tiden tænker jeg også at nogle af de lidt mere feminine plakater, bliver skiftet ud til nogle der passer os begge noget mere. Men igen når pengene ikke er der, så nøjes man med det man har.  Så er det smarte ved denne bogstavstavle at man kan ændre sætningerne som man vil og fortælle lige det man har på hjertet. I første omgang skulle den drage en parallel til barbordet. Så skål!… BarbordBogstavstavle

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal købe til hjemmet i 2017