SØNDAGS LÆSNING - 3 TIL DEN BOLIG-, ORDENS- OG LIVSGLADE

Dekorer dine vægge med flotte stemningsfulde plakater

Selvom jeg synes vi har været mere eller mindre på plads i længe, så er der alligevel ting der skal rykkes rundt, nye ting der skal findes plads til og diverse sager der skal smides ud eller sælges. Men nu er kontoret faktisk ved at være der, det eneste jeg lige mangler er en opslagstavle og en anden kontorstol på et tidspunkt.

Ideen på kontoret var at det skulle rumme kreativitet, natur og en masse lækkert interiør, dertil nogle flotte plakater. Billedevæggen bag skrivebordet må gerne på et tidspunkt fylde mere eller mindre hele væggen. Derudover er det et hyggeligt miks af, personlige, kreative billeder og ting jeg selv har lavet og smukke stemningsfulde plakater der kan inspirere mig når jeg sidder på kontoret.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Desenio. Al brand samarbejde er nøje udvalgt og alle meninger og holdninger er mine egne. 

Dekorer dine vægge med flotte stemningsfulde plakaterVed at bruge plakater på vægge, kan du skabe det præcise udtryk du gerne vil have i dit hjem, og så er det bare super lækkert at have noget på væggene, så de ikke forbliver hvide. Et sted hvor du kan finde flotte og i særdeleshed billige plakater er hos Desenio.

På kontoret har jeg lige nu 5 plakater fra Desenio og jeg er virkelig glad for dem alle. De passer perfekt ind på kontoret og til mig, som både kan lide den rå og kolde billeder, men også de varme og feminine. Skulle du få lyst til at købe nogle plakater fra Desenio, så deler jeg en rabatkode på 25% længere nede i indlægget. PlakaterDeseniokontorstemningsfulde plakatersmukke motiverMINE PLAKATER FRA DESENIO
Dancer i 30×40 til 119 kr.
Mountain tops i 30×40 til 99 kr.
Flamingo – Reflection i 50×70 til 189 kr.
Coconut i 30×40 til 99 kr.
Forest i 50×70 til 189 kr.

Som sagt så kan du få 25 % rabat, hvis du bruger koden chalottekruse (alle bogstaver skal være med lille, og vær opmærksom på at chalotte er uden r). Koden gælder fra i dag til og med torsdag d. 2 marts. Så selvom plakaterne er super billige i forvejen, så kan du altså spare 25% ekstra og det er da værd at tage med!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS LÆSNING - 3 TIL DEN BOLIG-, ORDENS- OG LIVSGLADE