Blog event hos Kähler

De sidste nye på insta

Jeg synes det er så super hyggeligt at sidde på Instagram, for lige meget hvor man er henne, så kan man lige blive opdateret med en masse dejlige indretnings billeder og selvfølgelig også en masse andre ting. Hver dag, et par gange om dagen, tjekker jeg faktisk #detydre, #homessickblog og #boligmagasinetdk. Der kommer altid en masse fede billeder, hvor folk har lavet en masse kreative ting og det er bare så fedt at se. Så hvis du ikke selv gør det i forvejen, så anbefaler jeg at du begynder på det.

Jeg bruger selvfølgelig også Instagram til at dele billeder, det er altid hyggeligt når andre kan lide ens billeder og så vil jeg da lige dele nogle af dem med jer, hvis I ikke følger med i forvejen. 🙂

insta

Som I nok kan se, har jeg fået shoppet en del i denne måned og det er jo altid dejligt. Men nu må det også få en ende, har desværre ikke uendelige mængder af penge. Og ellers har jeg bare nydt livet med en dejlig masse skyr med frugt og frossen skyr. Det skal I virkelig prøve, det smager såååå godt!

Hvis du ikke følger mig i forvejen og har lyst til det, skal du være så hjerteligt velkommen, jeg hedder chalottekruse derinde, du kan også finde mig her, og følger da gerne igen, især hvis du har nogle rigtig lækre billeder. God søndag derude og håber I har nydt weekenden. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog event hos Kähler