Julegaver til ham - 11. december

Bolig inspiration – Design klassikere

bolig inspitationGod aften derude. Håber I nyder juletiden, lige så meget som jeg gør. Julen fylder en del på bloggen i år, og der skal selvfølgelig også være plads til andet end det. Derfor har jeg i dag fundet lidt for forskelligt bolig inspiration til jer.

Jeg er helt vild med stilen, elsker at det er så enkelt og lyst, og samtidig vildt flot og alle de design klassikere. Det er lige min stil. 🙂

Husk at I stadig kan deltage i min give away med I LOVE MY TYPE, hvor du kan vinde to lærke notes bøger.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaver til ham - 11. december