Kay Bojesen love

Bolig drømme

Om ikke så forfærdeligt længe, skal min kæreste og jeg flytte sammen og det bliver bare så dejligt. Vi skal selvfølgelig have en masse nye møbler. En af de ting som jeg virkelig virkelig gerne vil have er String Pocket. Den er så fin, enkel og bare flot. Der skal selvfølgelig også nogle ting til, som gerne skulle stå på den her reol/hylde ting. Så derfor har jeg lige bikset lidt sammen, så I kan se hvad jeg går og drømme om.

string shelf

 

Hr. Abe, Courage plakaten fra I LOVE MY TYPE, En designletters kop (hvor der står C på), vasen fra Finnsdottir, vasen fra Normann Copenhagen og svampen fra Applicata, har jeg i forvejen og er ting som jeg synes ville passe rigtig godt til denne reol. Udover det kunne jeg rigtig godt tænke mig fyrfadsstagerne fra Bloomingville, Etch af Tom Dixon, Lyngby vasen (evt 2 i forskellige str.) og så gerne en kop mere fra Designletters (med M, så passer det lige til min kæreste og jeg) Og er der nogen der ved om man kan få en med & på? Kunne jeg rigtig godt tænke mig! 🙂

Reolen kan købes her.

Hvad med jer, hvad går I og drømmer om? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kay Bojesen love