My favorite flowerpots - HAY flowerpot

Bo småt og godt

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

stue og billedvægstue stue-fjernsyn spisebordkontor Bo småt og godtSeng Urtepotter køkkenkokken-skokasser-lejlighed-vesterbro-bolig-inspiration-ysT24bU6H_VlIlBw6wWTiwBoligmagasinet

Selv om man bor småt, kan man sagtens bo godt, det er denne lejlighed et bevist på. Lejligheden her er kun 37 kvm, og man må sige at den ser meget større ud. I lejligheden bor der et par, som selv har lavet mange af deres møbler. Så bor du også småt, kan du sagtens lave smarte løsninger som dette par har gjort, eks. sengen og kasserne på væggen ved fjernsynet er især gode hvis man gerne vil have lidt mere opbevarings plads.

Udover at parret har formået at lave et hjem, som fungere for dem, så er lejligheden virkelig lækker. Jeg er i hvert fald vild med mange af de møbler og elementer, som er i lejligheden. Hvad siger du? 🙂

Bor du småt og kunne godt tænke dig lidt mere plads, så se nogle af mine tips til at få et større rum.

Har du nogle gode tips til, hvordan man kan bo småt og godt? Måske noget du har lavet noget i din lejlighed, som fungere godt for dig? Del endelig ud af din erfaring, måske er der andre der får glæde af det. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

 • Woah, den ser jo helt vildt meget større ud end sølle 37 kvm. Og den er faktisk rigtig fint indrettet! Til gengæld vil jeg nok helst selv stadig foretrække en stor lejlighed hehe.

  Kram, Linnea
  ahmfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt lækkert og ser meget større ud end det er, vildt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ret godt gået til 37 kvm.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt hjem! Der ville mine wallhangers fra mit eget brand Studio S da passe godt ind 🙂

  Tjek min instagram @_studio_s__ og skriv endelig, hvis du muligvis kunne være interesseret i et lille samarbejde 🙂

  //Simone
  Studio S
  @_studio_s__

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite flowerpots - HAY flowerpot