Bathroom details

Blogs to inspire – NordicMojo

Jeg har igen begivet mig i værk med at lave en ny kategori på bloggen. Denne gang hedder kategorien blogs to inspire. Jeg har i længere tid tænkt på, at lave interviews med andre bloggere. Det er nok mest udbredt på diverse fashion blogs, men derfor betyder det jo ikke, at jeg ikke også kan gøre det.

Den første blog jeg vil dele med jer er NordicMojo, som er en blog jeg selv finder yderst inspirerende. På NordicMojo kan I finde print selv plakater som Mathias har lavet, diys, en masse inspiration og en masse billeder af hans fede lejlighed/fede stil.

 

Hej Mathias! Hvor er det bare super fedt at du vil være med til at fortælle lidt om din blog.

Fortæl lidt om dig selv og hvad bruger du din fritid til?

Mit navn er Mathias, jeg er 22 år gammel og pt. bosat i Aarhus hvor jeg læser Visual Fashion Communication på TEKO Design & Business school i hjertet af byen. Fritid og skole er to aspekter jeg har svært ved at skille fra hinanden. Jeg holder aldrig rigtig fri, men føler samtidig heller aldrig at jeg rigtig går i skole, det hele flyder let sammen fordi mit skolearbejde minder meget om de ting jeg foretager mig i min fritid, som er diverse kreative projekter af den ene eller anden kaliber. Den ene dag kan jeg have lyst til at lave en plakat og den næste kan jeg have lyst til at lave en lampe, selvom jeg på ingen måde har plads til flere. Når jeg virkelig har brug for at koble af tager jeg en weekend på landet hos mine forældre og lader kreativiteten ligge på hylden i Aarhus.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 11.10.04

Hvad står din blog for?

Det er svært for mig at sætte ord på, men da jeg startede den gav jeg den en oneliner, der hed følgende: ’’Interior. Design. Lifestyle.’’, jeg ved ikke rigtig om det nogensinde holdt 100%, men ikke desto mindre var det udgangspunktet. I dag har den nok mere taget en personlig drejning, hvilket i bund og grund passer mig meget godt. Rent praktisk står Nordic for skandinavisk takt og tone, hvor Mojo repræsenterer den kreative og skævere del af identiteten.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 11.10.39

Hvordan opstod din blog?

Den opstod som følge af et skoleprojekt, vi skulle lave en hjemmeside for et trendbureau med tilhørende blog og så endte jeg egentlig bare med at køre bloggen videre efter forløbet, for at finde ud af om det kunne være noget for mig at have min egen blog. Dengang hed bloggen MathiasThorgaard.dk og skiftede så navn til NordicMojo.dk for godt og vel et års tid siden.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 11.12.24

Hvad gør du for at finde inspiration? Nogle bestemte steder du leder?

Jeg leder sjældent direkte efter inspiration, det er noget, der helst skal komme ret spontant for ellers fungerer det ganske enkelt ikke for mig. Jeg føler mig dog mest inspireret når jeg omgiver mig med kreative mennesker, der er passionerede omkring deres erhverv, når jeg befinder mig udenfor mine sædvanlige rammer og når jeg har frie tøjler.

 

Hvad er dine 3 ynglings ting i hjemmet?

Jeg har mange ting som jeg er rigtig glad for, men hvis jeg skal vælge tre må det være en plakat jeg har hængende af min bedste veninde, min sparegris fra Areaware og min tyggegummiautomat.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 11.12.37

Hvad synes du der gør en blog god og spændende at læse?

Der er flere aspekter der betyder meget synes jeg, men det visuelle udtryk er helt klar noget jeg lægger vægt på – jeg læser konsekvent ikke blogs, der ikke hænger sammen rent visuelt. Derudover betyder indholdet selvfølgelig rigtig meget, jeg elsker flotte billeder og mennesker der forstår at udtrykke sig verbalt – men hvor de flotte billeder er et must, er det velformulerede aspekt i halvt så høj kurs, men altså stadig en faktor der kan få mig til at blive hængende lidt længere. Desuden er jeg vild med når folk gør tingene anderledes, om det så gælder alternative opskrifter eller hjemmelavede lamper af dukkehoveder.

Skærmbillede 2014-09-22 kl. 11.12.49

Sidst, men ikke mindst må du gerne dele nogle af de blogs, som du finder inspirerende. 

MariaHarmuth.dk er en af mine absolutte favoritter, jeg har tidligere gået i klasse med Maria som er kvinden bag og hun er altså virkelig noget for sig, helt sikkert et besøg værd. Derudover klikker jeg tit forbi Pagik.dk på grund af den personlige tone og de flotte billeder – og fordi Pernille er et skide dejligt menneske, som man aldrig rigtig får nok af.
Når jeg har brug for et visuelt fix smutter jeg forbi Trendland.com som er en uendelig strøm af lækre billeder og fede projekter.

 

Tusind tak til Mathias for at have medvirket i interviewet. Jeg håber at I fandt det inspirerende og at I lige hopper en tur ind forbi NordicMojo. Det kan varmt anbefales. Et lille side fact, så er det Mathias’s seng, som jeg før har vist og snakket en del om her på bloggen. JEG ELSKER DEN! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bathroom details