Vind fribilletter til Outlet-Messen i Herning

Blogs to inspire – Kreavilla

Så er det tid til en ny omgang blogs to inspire. Denne gang er det Christina fra bloggen Kreavilla, som er en super fin og inspirerende blog. Christina blogger om en masse indretning, diys, tips og meget mere. Jeg elsker at følge Christina og se hendes flotte hjem.

Hej Christina! Hvor er det bare super fedt at du vil være med til at fortælle lidt om bloggen.

Fortæl lidt om dig selv og hvad bruger du bruger din fritid til?

En stor del af min fritid går på bloggen, at finde inspiration og nyt boligtilbehør og Instagram, der er lidt af en tidsrøver.

Men jeg har også mand, barn og et hus og dem bruger jeg også en del tid sammen med og så selvfølgelig at se familie og venner.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 15.34.30

Hvad står bloggen for?

I navnet KreaVilla ligger sådan set de to primære dele bloggen handler om. ”Krea” – det kreative og DIY projekter og ”Villa”, som både indeholder en masse om mit eget hjem og boliginspiration.

Desværre syntes jeg det halter lidt med tiden til DIY projekter, men det skulle der gerne snart komme mere af.

Hvordan opstod ideen til bloggen?

I 2011 købte vi hus og det første års tid gik med en del større istandsættelsesprojekter. Og da det endelig var slut, var det tid til at vores hjem skulle indrettes.

Det var ret oplagt, at det var mig der stod for den del, men jeg manglede nogle at dele mine idéer og resultater med. Så derfor lavede jeg bloggen, så jeg kunne få luft der og møde nogle med samme interesse. Og det er jeg rigtig glad for jeg gjorde.

KreaVilla_Skab2

Hvad gør du for at finde inspiration? Nogle bestemte steder du leder?

Jeg bruger nok mange af de steder folk også bruger: Andre bloggere, Instagram og Pinterest. Det der er vigtigt er at stoppe op og ”gemme” idéen, hvis der er noget der fanger en. Og det er jeg blevet bedre til.

Men derudover har jeg også besøgt to store interiør messer Formland og DesignTrade, hvor butikkerne køber ind til den kommende sæson. Der er rigtig mange mærker samlet ét sted og det er spænde at se både produkter og hvordan tingene er præsenteret.

Hvad er dine 3 ynglings ting i hjemmet?

Den er svær for mig, for det er egentlig mest et samlet helhedsindtryk jeg går efter, når jeg indretter vores hjem og så skifter jeg en del ud i de ting vi har.

Men jeg har en gammel skænk jeg har arvet fra min mormor. Det har fulgt mig siden jeg flyttede hjemmefra. Og selvom den måske ikke passer 100% ind i vores stil er den med til at give noget modspil.

Og ellers må det være den ”blå væg” i vores køkken-alrum og så et gammelt skab på min datters værelse jeg har malet i en fed koralfarve. Jeg kan blive helt glad af at se på de farver.

KreaVilla_Reol2Hvad synes du der gør en blog god og spændende at læse?

Jeg synter der er mange forskellige elementer der kan gøre en blog god.

Det kan være at man får input til nye DIY idéer, det kan være gode billeder, en der skriver sjovt og indlevende eller en der åbner op ad posen og fortæller sin personlige historie.

KreaVilla_Blåvæg1

Sidst, men ikke mindst må du meget gerne dele nogle af de blogs, som du finder inspirerende.

Homesick er nok en blog de fleste kender, og hvis du ikke gør, så skynd dig forbi.

Men to ny startede blogs som allerede er blandt mine favoritter er www.scandinavianlovesong.com og www.sonomaseven.dk.

www.monsterscircus.com er en blog med sindsygt mange og fine DIY projekter og til sidst -og i en helt anden kategori- er www.miriamsblok.dk, der er har en super fed humor og en ”del dine hemmeligheder” service.

Til sidst vil jeg gerne sige 1000 tak, fordi jeg måtte fortælle lidt mere om mig selv og om min blog, jeg håber I/dine læsere vil kigge forbi og forhåbentlig syntes jeg har en god og inspirende bolig blog.

 

Tusind tak til Christina for at ville medvirke i mit interview og vise mine læsere dit hjem og din passion for indretning. Håber du synes det har været sjovt! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind fribilletter til Outlet-Messen i Herning