Et charmerende svensk køkken

Blogs to inspire – Fashion/Lifestyle

Udover at jeg selv elsker at blogge, så elsker jeg også at følge blogs. Og der er ikke noget mere inspirerende end bloggere, der er gode til det de laver, tager skønne billeder og er god til at fange læseren. Sidste gang jeg anbefalede nogle blogs var det i bolig kategorien, denne her gang er det indenfor livsstil og mode verdenen.

Jeg følger ikke vildt mange mode blogs, da det faktisk keder mig en smule. Og dem jeg så følger, er nogle som virkelig er gode til det og tager de mest inspirerende billeder. I dag har jeg valgt tre ud, som virkelig fanger mig og hvor jeg læser hvert et indlæg.

Cathrine FrierDen første blog er Cathrine Friers blog, og den er for skøn. Jeg har ikke fulgt Cathrine i særlig længe, men jeg bliver helt klart hængende i fremtiden. Cathrine blogger om lidt af det hele, livsstil, mode, bolig, mad og gode tips. Hun fanger mig virkelig og jeg nyder at læse med hos hende og så tager hun virkelig nogle lækre billeder! Helt klart et besøg værd.

amy dyrholmDen næste blog er Amy Dyrholms blog, Amy er fashion blogger, men blogger også om alle mulige andre ting. Faktisk er Amy en af mine virkelige tætte veninder, og vi har mødt hinanden gennem blogverdenen, hvilket jeg virkelig er taknemmelig for. Amy har den sødeste personlig og tager de lækreste outfit billeder, engang i mellem er det faktisk mig som tager dem hihi 😉 Jeg elsker at læse med på hendes blog, og er overbevist om at hvis I tager et smut forbi, så vil I også elske den.
stonemuseDen sidste blog er Stonemuse som drives af Michelle Nielsen. Hendes blog er nok en af de mest inspirerende blogs jeg følger. Michelle skriver også om lidt af hvert, fashion, café besøg, tips, mad og alt mulig andet. Det bedste ved Michelles blog er helt klart hendes billeder, det er hun virkelig en haj til. Indtil videre tror jeg faktisk, at jeg vil gå så langt og sige, at hun er den bedste til at tage billeder og redigere dem her i blogland. I hvert fald af dem jeg har støt på. Stonemuse er også en blog, som jeg er overbevist om, at I vil nyde at følge.

Disse blogs er helt klart mine favoritter inden for fashion/lifestyle. Hvis kender I ikke til dem, så vil jeg virkelig anbefale jer at tage et smut forbi dem. I vil ikke fortryde det. 🙂

I really enjoy following these three blogs, Cathrine Frier, Amy Dyrholm and Stonemuse. Even though I mostly follow interior blogs, these fashion/lifestyle blogs are amazing. So if you want inspiration within the category fashion and lifestyle, do yourself a favor and go check them out. If you want inspiration within the interior category, take a look at my earlier post.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et charmerende svensk køkken