Blog takeover - Amy Dyrholm

Blog takeover – Katarina Natalie

Mens blogmutter Chalotte nyder sin ferie, så har jeg været så heldig og få lov til at lave et lille gæsteindlæg her på hendes fine blog. Jeg hedder Katarina, er til dagligt grafisk design elev hos VILA og nogle af jer kender mig måske allerede fra bloggen KATARINA NATALIE.

Jeg blogger hovedsagligt om interiør, DIY projekter og en masse budgetkøb-tips til både hjemmet og gaderoben. Min stil er rå, rustik, og jeg holder næsten kun sorte, grå og hvide toner i mit hjem. Jeg har valgt at vise 4 yndlings lysestager frem i dette indlæg, som står og pynter hjemme hos mig. Den store er den nyeste til samlingen, og måske nok den flotteste jeg har – den er fra H&M HOME. De to sorte er fra HAY og Søstrene Grene, og er begge to super fine og simple. Skelethovedet købte jeg for 3 år siden, og har været brugt til både lys og opbevaring til øreringe – det kan købes på eBay. De ligger alle sammen i den billige ende, under 200 kr. og giver virkelig en hyggelig stemning i hjemmet.

katarina natalie candles

Tusind tak til søde Chalotte, som lod mig overtage hendes blog her i dag, og jeg håber I synes om mit indlæg. Hvis I har lyst til at se flere af mine indlæg, så er I velkommen til at besøge min egen blog på www.katarinanatalie.dk/blog. Vi ses!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog takeover - Amy Dyrholm