Blog takeover - Sonoma Seven

Blog takeover – Amy Dyrholm

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Mit navn er Amy Dyrholm, og jeg blogger under samme navn. Min blog går under betegnelsen livstilsblog med et personligt præg. Chalotte og jeg har efterhånden kendt hinanden i små 2 år, og har virkelig nydt godt af hinandens selskab. I juni blev vi begge uddannet designteknologer på TEKO i Herning, men jeg flytter til Randers til august, da jeg skal læse min BA (overbygning) i Århus. Jeg har virkelig nydt de sidste to år i Herning, men ser også frem til et spændende og nyt kapitel i Århus/Randers. Jeg er 23 år og kæreste med Michael på snart 5. år – vi har de sidste par år haft et langdistanceforhold, hvilket I også kan læse mere om på bloggen.

Amy dyrholmLampe

Den næste lejlighed har hele to rum, modsat min nuværende som bare er en okay stor 1-værelses. Derfor har jeg været på udkig efter en ny loftlampe, da det bliver nødvendigt. Fjerlampen fra VITA er ret speciel, og tror den vil fungere rigtig godt i et lyst soveværelse. Den har noget eventyrligt og fantasifuldt over sig. Det fine og feminine design er lige mig, og selvom min kæreste sikkert ikke er særligt begejstret over udseendet, kommer den nu alligevel til at hænge i soveværelset. Der skal være nogle fordel ved et langdistanceforhold, haha. Hvad siger I til den? Vækker den ikke en indre prinsesse?

Jeg håber, at I har lyst til at kigge forbi min blog: amydyrholm, hvor I kan følge med i min fremtidige indretning af lejligheden samt finde inspiration til mode, opskrifter mm.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog takeover - Sonoma Seven