Invitation til et eksklusivt event

Blog event hos Kähler

Som jeg fik nævnt i weekenden, skulle jeg til blog event hos Kähler i mandags. Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse. Der var en del forskellige bloggere, f.eks. pigerne fra Homesick, Pantone4c, Detydre og mange andre. Det var ret sjovt at se folkene bag de forskellige blogs i virkeligheden.

Hos Kählel fik vi en masse nyheder at se og hvor er de bare fine alle sammen. Jeg har selvfølgelig taget en masse billeder, som jeg lige vil dele med jer.

Bolinno1

Nye og fine farver i Bellino serien

lovesong1

 Der kommer en ny størrelse i serien love song og så er der kommet en ny sang på vasen, ydermere kommer der et par nye farver i glasuren inderst.

ommagio1

I Omagio serien er der også kommet nogle nye farver og så har Kähler valgt at lave en vase, der er 37,5 cm høj, da de gerne ville have en vase, der egner sig til store grene.

Ursula

Den sidste nyhed jeg vil vise jer, er Ursula serien, som egentligt er en gammel kending. Serien var meget populær og har været ude af produktion i en periode og nu har de så valgt at tage den tilbage igen.

div

Udover at vi fik vist nyheder, skulle vi også lave en fin buket til de nye Omagio vaser. Ved vores bord fik vi lavet buketten, som er ovenfor i den sarte grønne Omagio vase. Igennem hele eftermiddagen fik vi serveret en masse lækre snacks, bl.a.  sandwich, chips, kager og mange andre ting. Så var nogle af os et smut rundt i den store flotte Kähler Villa Dining, og her er lige et par glimt, af hvad man kan finde i det flotte hus. Resten af billederne fra boligen får I lige en anden dag. 😉

Alt i alt var det en rigtig hyggelig dag og glæder mig til forhåbentligt at blive inviteret til næste event. Ha en rigtig dejlig torsdag derude. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Invitation til et eksklusivt event