Smukke grå nuancer og sarte farver

BLOG AWARD – Råd til mere indretning

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Råd til mere - blog award MundlamFor et par uger siden blev jeg nomineret til en blog award, som hedder råd til mere indretning af Mikonomi. Jeg blev spurgt om jeg ville deltage og dele nogle tips. I alt min eksamens stress, forstod jeg det sådan at jeg skulle lave et helt indlæg til dem. Derfor kom dette indlæg til verden. Dog var det bare lige et par sætninger, derfor blev indlægget brugt her på bloggen i stedet. 😉

Når men den eneste jeg vidste var at bloggen var nomineret blandt 24 andre bloggere, altså 25 nomineret i alt. Jeg var meget beæret over at være blevet nomineret og tænkte at det var fint bare at være med. MEN bloggen blev nr. 4, hvor nr. 1 er den bedste. Det havde jeg slet slet ikke regnet med. Derfor er jeg ret så mundlam, overrasket og rigtig glad. Bloggen her har overhalet mange af mine yndlingsblogs, hvilket jeg slet ikke forstår, for nogle af dem er bare så super gode og inspirerende. Så jeg er dybt taknemlig for denne placering. Bloggen er kun overgået af disse fantastiske blog: Homesick (nr. 1), Boligcious (nr. 2) og The rusty home (nr. 3).

Rækkefølgen er bestemt af Mikonomi, og valgt på baggrund af hvilke blogs de synes er de bedste i Danmark og hvilke der giver de bedste råd til indretningen. Tusind tak til jer! 🙂

Du kan se hele listen og alle de andre gode bloggers råd til indretningen, lige her.

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Ej hvor er det blæret, det kan du godt være stolt over! Er selv dagligt inde og tjekke din blog, for at se efter nye indlæg! så det fortjener du fuldt ud! 😀

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak, hvor er du sød! 😀 Det er jeg virkelig glad for at høre, jeg skal gøre mit bedste for at opdatere med nye indlæg. 🙂 Husk at du kan følge med på bloglovin, hvor du vil blive holdt opdateret når der kommer nye indlæg. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke grå nuancer og sarte farver