14 skønne plaider

Blog anbefalinger

For et par uger siden skrev jeg et indlæg hvor I kunne anbefale mig jeres blog og der blev godt nok kommenteret noget så voldsomt. Som jeg skrev i indlægget ville jeg lave en anbefaling af jeres blog, hvis der var noget som fangede mig. Så her kommer dagens blog anbefalinger.

Katarina NatalieDen første blog jeg vil anbefale er Katarina Natalie, som er en blog der handler om lidt af hvert. Masser af bolig, fashion, ebay tips og meget mere. Jeg elsker Katarinas smukke billeder, og har egentligt fulgt hende i noget tid. Hun har masser af personlighed og virkelig flotte billeder. Derfor synes jeg at hun fortjener at få en anbefaling fra min side af.

Opholdsrum

Den næste blog er Opholdsrum, som I kan se på billederne blogger om mad. På bloggen er der masser af lækre retter og indbydende billeder. Her kan du både finde sunde og knap så sunde retter. Bloggen er sat rigtig fint op og her er masser af inspiration at hente. WonderlandDen sidste blog jeg vil anbefale er Wonderland. Her blogger Cecilie om fashion, mad og hverdags ting. Jeg finder hendes univers meget indbydende og så tager hun nogle rigtig flotte billeder. Selvom det mest er fashion hun skriver om, så føler jeg mig inspireret af at være på hendes blog.

Jeg håber I kan bruge dagens blog anbefalinger. Jeg glæder mig i hvert fald til at følge dem alle fremad rettet og tusind tak til alle jer der skrev, måske laver jeg en ny omgang en anden gang. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 skønne plaider