En super let DIY - Lav din egen vægdekoration

Besat af lamper – 5 smukke lamper i vores hjem

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg har altså et eller andet for lamper. Selvom en samling på 5 slags, (det skal lige sige at vi har flere det er bare dem som jeg er meget glad for) ikke er særlig stor, så er jeg alligevel glad og næsten stolt over samlingen. Lamper kan altså bare noget i indretningen og udover at give lys, som selvfølgelig er nødvendigt. Så bliver der altså også bare designet så mange smukke lamper. Nogle af de lamper som jeg håber på at kunne få ind i min samling, ses længere nede.

Indlægget indeholder affiliate/reklame links. 

MILK LAMP – &TRADITIONmilk lampMilk lamp

Denne smukke sag har vi faktisk to af, en til hver side af sengen. Det er den perfekte lampe til soveværelset, da man kan skrue op og ned for lysstyrken som man vil. Om morgenen er det rart at vågne op til et dæmpet lys, samtidig med at man bliver mere vågen. Benene til lampen kan fås i mange forskellige træsorter og ledningen kan også fås i sort.

Læs også: Sådan påvirker lamper din indretning + 7 gode råde

VERNER PANTON FLOWETPOT VP3 BORDLAMPE – &TRADITIONflowerpotFlowerpot bordlampe

Min kære Verner, en skønhed jeg havde ønsket mig i længe, indtil jeg selv købte den i foråret sidste år. Hvilket blev noget af et arbejde, læs med her. Men i hvert fald nu er den hjemme og den pynter så smukt i vores vindueskarm. Min lampe er mat grå og kan købes her. Faktisk blev jeg så glad for den, at jeg ønskede mig de næste lamper i samlingen.

VERNER PANTON FLOWERPOT PENDEL VP1 – &TRADITIONVerner pantonFlowerpot pendel

Disse smukke lamper hænger over vores spisebord og jeg knus elsker dem! De passer perfekt ind og jeg nyder virkelig synet af dem. Vores er mat hvide og kan faktisk købes på tilbud lige nu, sat ned med 250 kr. Køb dem her.

EOS BORDLAMPE – VITA5 smukke lamper i vores hjemEos bordlampe

Denne fine fjerlampe fra Vita pynter så fint på kontoret. Den passer perfekt ind og så er den bare så smuk at se på. Den giver et dejligt blødt og feminint touch til rummet. Lampen kan også fås i grå og med en sort fod. Den grå farve er virkelig også fin.

Læs også: 6 gyldne lamper til budget priser

NORM 12 – NORMANN COPENHAGENnormann copenhagenNorm 12

I stuen har vi Norm 12 fra Normann CPH i en ø50. Den er super fin og ser virkelig flot ud sammen med den grønne væg. Endnu en lampe jeg virkelig er glad for. Dog mest når den er slukket, da vi har købt en pære med et meget gult skær. Så på et eller andet tidspunkt, skal vi have købt den der giver et mere hvidt skær.

3 LAMPER JEG GERNE VIL EJEbesat af lamper

En samling skal med tiden kun blive større, eller i hvert fald til et hvis punkt. Som det ser ud lige nu, er disse tre lamper at finde på ønskelisten.

1. Karl-Johan bordlampe – New Works – den ville være perfekt på vores bestå skabe i stuen.
2. Planet lamp – Please Wait to be Seated – den er jo bare så smuk, både som lampe og kunst på væggen. Må eje på et eller andet tidspunkt.
3. Followme bordlampet – Marset – en perfekt lampe når man en gang i mellem skal op om natten og ud og tisse med Alma. Eller om sommeren når man sidder på terrassen.

Læs også: 8 tips til styling af dine vindueskarme

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En super let DIY - Lav din egen vægdekoration