Living by CKK er en boligblog, hvor emner som, indretning, (dansk) design, interiør, bolig, kreative ideer og meget mere bliver berørt. Jeg vil give dig indretnings tips, bolig inspiration, DIY’s, nyheder indenfor design og dele ud af mit liv og mit hjem.

Bag skærmen finder du Chalotte Kamp Kruse på 23 år. Jeg er en bolig entusiast, interiør freak og passioneret indretnings blogger.

Siden 9 kl. har jeg vidst, at jeg skulle arbejde med indretning. Jeg har altid været fascineret af boliger, interiør og alt hvad der hører til. Noget af det bedste jeg ved er, at style/indrette både her hjemme eller hos andre, finde gode fund på loppemarkeder og studere bolig trends på nettet eller i magasiner.

Jeg startede bloggen, da min svigerinde fortalte mig, at det var en god måde at skabe et netværk og vise folk at jeg havde talent indenfor dette felt. Derudover var det også en måde at vise Teko/Via Design til min optagelsesprøve, at jeg havde en stor passion for indretning. Efterhånden har bloggen taget til og jeg er blevet endnu mere passioneret omkring bloggen og bolig indretning og styling. Jeg ser hver dag frem til at lave nye blog indlæg til dig, som jeg håber du vil nyde.

I sommers blev jeg uddannet Designteknolog i Retail Design & Management på Via Design, nu læser jeg en Professionsbachelor i Retail Design på den internationale linje og er færdig uddannet i december 2016.

Den ultimative drøm for mig er, at blive professionel blogger og bolig/interiør stylist. Det vil jeg, både gennem mit studie og bloggen stile efter indtil målet er nået.

Har du spørgsmål eller vil du gerne indgå et samarbejde, så skriv endelig til mig herinde eller til chalottekruse@hotmail.com. Husk også at følge med på Bloglovin, Facebook og Instagram.


ETIK

Alle billeder, som der ikke linkes til andre sider, er mine egne. Du må gerne bruge disse billeder, på din hjemmeside, blog osv. men kun hvis du linker tilbage til min blog.
Vil du gerne bruge nogle af mine billeder, som produkt billeder for din hjemmeside, skal du kontakte mig først.
Alt det som jeg skriver her på bloggen, er mine egne tanker og egen viden, med mindre andet er nævnt. Vil du bruge hele tekster eller et citat, skal du også kontakte mig først.
Overholdes dette ikke vil det resultere i et erstatningskrav som forlængelse af ophavsretsloven.