En julegave - Michael Kors pung

Anbefal din blog

Bolig blogJeg oplever efterhånden, at jeg ofte sidder på Bloglovin og trykker refresh for at se om der kommer nye indlæg til, til alle de blogs jeg følger. Men så hurtigt bliver indlæggene jo ikke skrevet. Så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at opdage nogle nye blogs og håber I vil være med til at vise mig dem. Det må hjertens gerne være jeres egen blog eller en blog I elsker at læse. Så anbefal din blog til mig.

Som I nok ved så elsker jeg indretning, så derfor er bolig blogs øverst på listen. Men er der masser af personlighed og lækre billeder på blogs i andre kategorier, så er de også hjerteligt velkommen.

Håber I vil være med til at dele dem med mig. Hvis de blogs i viser mig er gode og inspirerende, vil jeg glædeligt dele dem her på bloggen. Så skriv løs 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

47 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En julegave - Michael Kors pung