Wuhuuu its FRIYAY!

5 alternative tv møbler

MuutoWood Project Osb kasser Alternative tv møbler One funky furniture1//2//3//4//5

For lidt tid siden blev jeg spurgt af en læser, om jeg ikke kunne finde inspiration til alternative tv møbler. Og det har faktisk været lidt svært, derfor kommer indlægget først nu. Men det lykkedes mig at finde lidt forskelligt, både med nogle møbler som kan købes, og som ikke ligner de traditionnelle tv møbler, og et par stykker, som man sagtens selv kan kaste sig ud i.

Min favorit er helt klart Muuto reolen på det første billede, men den er nok lige dyr nok. Men man har da lov til at drømme lidt. Derudover synes jeg at tv møblerne i træ, er rigtig lækre. De er henholdsvis fra Wood Project og Onefunkyfurniture. Man kan også vælge den lette løsning og  lave et tv møbel, som på billede 3. Det ser ud til at man bare skal bruge nogle træ planker og så nogle leca blokke.

Har I selv lavet et tv møbel, eller bare købt et fedt et. Må I da meget gerne linke til det i kommentaren. Ha en rigtig dejlig lørdag. Nu vil jeg gøre mig klar til at skulle til brunch hos Mads’ familie. 🙂

Kunne du tænke dig at vinde en ferie til en værdi af 12.000 kr.? Så se mere her.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

   

6 kommentarer

 • Hvordan gemmer de dog ledningen fra/til fjernsynet? 😮 Ledningen er mit irritationsmoment number one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det har du da egentligt ret i. Det er et meget godt spørgsmål. Umiddelbart tænker jeg at de ikke har sat ledningerne til, fordi de skulle tage billeder af det. Men ellers kan man købe en ledningsskjuler til at hænge på væggen. Så kan man ikke se ledningerne men en hvid halv rund plastik ting. Og det synes jeg egentligt er et meget godt valg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt forelsket i Muutos reoler og flirter ret meget med dem i øjeblikket. Tanken er dog at bruge dem til sammensætte en bogreol. Holder mig mest tilbage pga. prisen, den er nemlig lidt krydret!

  Min svigermor har forslået at vi kan starte i det små og købe en kasse i ny og næ og bygge reolen op med tiden. Ligesom min mormor gjorde i gamle dage, da hun samlede på sølvbestik. Der købte hun hvis en kniv/gaffel/ske hver anden måde på lønningsdagen, og med tiden fik hun et sæt. Det tog dog lidt tid og ved ikke om jeg er ligeså tålmodig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Synes det lyder som en god ide. Ellers kan det blive en ret tung post, hvis det hele skal købes på en gang. Du kan jo også vælge at købe et par stk. ad gangen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hvor kan man købe tv møblet på billed nr 2?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det konkrete sted kender jeg ikke lige. Men ved at onefunkyfurniture laver noget lignende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Wuhuuu its FRIYAY!