Upcoming furniture designere til møbelmesse i Milano

Altan projekt – før & efter

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Påsken stod på altan projekt, og fordi vejret faktisk ikke rigtig har været med os siden påsken, så har jeg ikke fået taget billeder af altanen. Men i går var der lige nogle timer med godt vejr, hvor jeg heldigvis var hjemme. Så der blev altanen lige gjort færdig og jeg fik skudt et par billeder, så I også kunne se hvordan det er gået med den, eftersom jeg har snakket en del om den her på bloggen da jeg delte tips til klargøring af altan.

Blomster alter

Jeg havde fra starten en plan om vi skulle bygge vores egen bænk, men Mads var ikke helt med på ideen og så viste det sig at det faktisk blev ret dyrt. Så vi valgte en billigere og lidt nemmere løsning, paller som der bare lige skulle males. Det er blevet rigtig godt og så har jeg selvfølgelig fået lusket en masse planter og blomster ind.

FØR

førVi brugte slet ikke altanen før, hvilket virkeligt er dumt, når man bor i lejlighed og har mulighed for at komme ud. Før havde vi bare et bord til at stå, hvor vi så kunne tage stole med ud og spise aftensmad osv. men det gjorde vi faktisk aldrig. Så nu skulle der bare ske noget nyt. Jeg ville gerne have et hyggehjørne hvor man kunne slappe af, tage sol og evt. skrive lidt på bloggen og Mads ville gerne have mulighed for at kunne sidde der med nogle kammerater. Så vi kom frem til nedenstående løsning.

EFTER Efter Altan projektHyggehjørneAfslapning og forårSøstrene GreneAltan projektLavendel - altan ophængBlomster hjørneAltanen er ikke 100 % perfekt, men altså nogle gange så er det sgu okay at vise sine “fejl”, er det ikke det der gør os til mennesker? Nogle af blomsterne er for eksempel ikke sprunget ud endnu og så mangler der lige en urtepotte skjuler til tulipanerne og hvad så? Det stopper i hvert fald ikke mig fra at vise altanen frem alligevel, det kommer når det kommer. Og jeg er stadig glad for resultatet.

Nu er der i hvert fald mulighed for at kunne nyde nogle smukke blomster og slappe af med sig selv eller vennerne. Nu glæder jeg mig bare til at det bliver varmere!

Hvad synes du om altanen?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Det ser så hyggeligt ud <3 Så kan de lune sommeraftener bare komme an 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Natasja 😀 Ja lige præcis! Ingen tid at spilde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte Kruse.

  Hvor ser det godt ud og meget funktionelt. :)så flot planten med de lyserøde blomster er. Hvad hedder den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Mange tak mor 🙂 den hedder helleborus eller kerstroos 🙂 den er vildt fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Det ser rigtig hyggeligt ud. Vil du ikke skrive hvilke materialer du har brugt til pallesofaen m.m., altså også ift. madrassen osv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Jeannie. 🙂 Jo da, jeg har brugt sort træ maling og så en pallehynde, der er købt i Bauhaus til 250 kr, tror jeg den kostede. Så det var lige til. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcoming furniture designere til møbelmesse i Milano