Inspiration til at bo med mange planter og botanik

Aktionsplan for planternes overlevelse + Print selv

Om meget få dage smutter jeg til København i 9 uger i praktik, det er næste til at begribe at jeg skal bo “så langt” hjemme fra, uden alle de dejlige mennesker, jeg er sammen med i min hverdag. Det bliver vildt spændende og ret grænse overskridende. Men vigtigst af alt så glæder jeg mig rigtig meget, selvom jeg på nuværende tidspunkt er rimelig nervøs. Det skal man vel være, når man skal starte et nyt kapitel?

Men i hvert fald, så har jeg jo rimelig mange planter her hjemme, som ikke må dø. Så jeg har aftalt med min kæreste at jeg laver en aktionsplan for planternes overlevelse = vanding af planterne. Så det jeg har gjort og lavet den som en print selv, så du også kan bruge den, hvis du skal ud og rejse eller væk fra dit hjem i flere uger. Jeg krydser fingre for at det lykkes, så jeg ikke ender med 19 døde planter. Det ville være en katastrofe!

 Print selv

Faktisk har jeg lavet to print selv, som du kan få glæde af. Den ene er aktionsplanen, den anden er en masse tal, som skal klippes ud og sættes i urtepotterne. Jeg har sat dem på nogle grill spyd, som er klippet over, så er de let at sætte i planterne. Så kan dem som skal passe dine planter, finde ud af hvilke der skal vandes hvilke dage. Du kan finde de to downloads nederst i indlægget.

aktionsplan for planternes overlevelsePlante jungleKøbenhavn

PRINT SELV

Aktionsplan for planternes overlevelse & tal til aktionsplan

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

   

4 kommentarer

 • Haha.. Hvor er det godt 😀
  Håber at det lykkes at holde liv i dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Haha ja mange tak 😀 krydser fingre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte I

  Jeg synes, det kan være svært for andre at vurdere hvor meget eller lidt vand planterne skal have – håber du har instrueret din kæreste godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det kan det også, når man ikke kender planterne. Men har givet kæresten instrukser så håber han kan klare det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til at bo med mange planter og botanik