En plante update - som blommen i et æg

80 indretnings tips der optimerer dit hjem

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Tiden flyver afsted og det er allerede 3 måneder siden jeg delte indlægget 52 indretnings tips der optimerer dit hjem. Siden da har jeg fået skrevet nogle flere tips som du kan bruge i dit hjem, derfor tænkte jeg at det vist var på tide at samle lidt op igen. Derfor får du nu alle 80 indretnings tips som du kan bruge i dit hjem.

Som tidligere nævnt så fandt jeg for alvor min blogger stemme i slutningen af 2015, som var at dele indlæg der kunne hjælpe dig i din indretning, indlæg med masser af tips og tricks til hvordan man “let” kan indrette sig hjem.

plante himlen

TIPS 1 – 7: SÅDAN FÅR DU ET STØRRE RUM

Sådan får du et større rum

Indlægget her er et af de første indlæg, jeg skrev om at optimere sit hjem med generelle tips. Jeg deler ud af 7 tips, som kan få et rum til at virke større, ved for eksempel bare at sørge for der kommer masser af lyse ind i rummet. Få de resterende tips lige her: Sådan får du et større rum med disse 7 tips.

TIP 8: INDRETNING MED SKRÅVÆGGE

skråvægge

Min absolutte “bestseller” her på bloggen, er indlægget her om skråvægge. Det er det indlæg der er blevet læst flest gange og delt flest billeder af på Pinterest. Ret vildt synes jeg, men der må virkelig være behov for noget inspiration med skråvægge. Så derfor er jeg gået i gang med at finde ny inspiration til et nyt indlæg om skråvægge, og dele nogle flere tips. Du kan læse de 3 eksisterende indlæg om skråvægge herher og her.

TIPS 9 – 15: SÅDAN PÅVIRKER LAMPER DIN INDRETNING

Sådan påvirker lamper din indretning

Lamper betyder utrolig meget i indretningen og de er ikke til at undvære, både fordi det er super praktisk at kunne se det man laver, men også fordi der findes så mange smukke lamper derude, som kan give en fantastisk stemning indretningen. Jeg giver dig 7 gode råd/tips til hvordan du kan anvende lamper og hvad de gør for din indretning, læs med i Sådan påvirker lamper din indretning + 7 gode råd.

TIP 16: GUIDE HVILKE PLAKAT STØRRELSER PASSER SAMMEN

Str plakat guide

Det er ikke altid lige let at finde ud af hvilke plakat størrelser man skal vælge, for at opnå et bestemt udtryk i rummet. Jeg har lavet en guide som skal hjælpe dig til at finde de rigtige størrelser, derudover kan du også finde den store plakat guide – find den perfekte plakat i indlægget, hvor jeg har fundet en masse plakater i 8 forskellige kategorier. Få hjælp til at finde de rigtige størrelser i indlægget: Guide: hvilke plakat størrelser passer sammen.

TIPS 17 – 23: SÅDAN FÅR DU ET INSPIRERENDE BADEVÆRELSE

Sådan får du et inspirerende badeværelse

Et badeværelse er et meget praktisk sted, og nogle gange glemmer vi at også det rum kan blive indbydende og inspirerende. Jeg deler 7 tips, nogle nemmere at indføre end andre, til at få et inspirerende badeværelse. Få de gode tips lige her: 7 tips til at få et inspirerende badeværelse.

TIPS 24 – 31: SÅDAN INDRETTER DIG MED MØRKE TONER

Mørke toner

Et af mine favorit trends i år, er indretning med mørke toner. Jeg er vild med den maskuline og dunkle tendens, hvor man virkelig kan få lov til at lege med materialer og mørke toner. I indlægget her, deler jeg ud af fif til hvad du skal gå efter, hvordan du indretter dig med disse farver og materialer og hvad du skal undgå. Find dem lige her: Sådan indretter du dig med mørke toner.

TIPS 32 – 41: 10 TING DER SKABER EN PERFEKT SØNDAGS STEMNING

10 ting der skaber en perfekt søndags stemning

Det er ikke altid at der skal rykkes rundt på sager, får at få et inspirerende hjem. Nogle gange skal der bare tilføjes nogle nye sager, som for eksempel, disse skønheder, du finder i indlægget: 10 ting der skaber en perfekt søndags stemning.

TIP 42: PRINT SELV – OPRYDNINGSGUIDE

Oprydningsguide

Har du brug for lidt hjælp til at smide de gamle sager ud, så har jeg kreeret denne guide, som kan fortælle dig om du skal beholde det, smide det ud eller eventuelt sælge det. Det er ikke alt man kan klare selv, så få hjælp af min Oprydningsguide, som du selv kan printe ud.

TIPS 43 – 46: 7 MØBLER TIL EN LILLE ENTRE + 4 GODE TIPS

Tips til en lille entre

En entre er ofte det mindste rum i hjemmet og det kan tit volde problemer. Derfor fandt jeg 7 møbler, som er perfekt i en lille entre og så deler jeg 4 gode tips, som du kan bruge når du vælger møbler. Læs mere her: 7 møbler til en lille entre + 4 gode tips.

TIPS 47 – 52: 6 GENIALE DETALJER VI ALLE BURDE HAVE PÅ BADEVÆRELSET

6 geniale detaljer vi alle brude have på badeværelset

Dette indlæg skal jeg da lige nok love for I var vilde med. Jeg synes også selv at det var ret fedt, og som jeg sagde i indlægget, så elsker jeg funktionelle detaljer, som virkelig er tænkt igennem og udført til punkt og prikke. Find de alle detaljerne her: 6 geniale detaljer vi alle burde have på badeværelset.

TIPS 53 – 56: 4 HOLDBARE GRENE OG BLOMSTER

4 holdbare grene og blomster

I var ret vilde med at kunne spare penge, ved at købe nogle grene og blomster, som kunne holde sig i længe. Personligt synes jeg også det er fedt. Derfor har jeg siden dengang, tænkt at jeg ville prøve at finde nogle flere grene og blomster, som kan holde i lang tid. Se hvilke 4 grene og blomster der er tale om i indlægget lige her.

TIPS 57 – 63: 7 TIPS TIL HVORDAN DU INDRETTER DIG MED SKRÅVÆGGE

Skråvægge

Tips til indretning med de skråvægge hitter stadig her på bloggen. Så derfor lavede jeg en ny omgang med nogle nye tips. Så har du problemer med de skråvægge, så kan du finde mere inspiration og tips lige her.

TIPS 64 – 68: 5 STEPS TIL AT GØRE DIN ALTAN FORÅRSKLAR

5 steps til at gøre altanen forårsklar

Har du endnu ikke gjort altanen klar til foråret og sommeren, så se at komme i gang. Jeg deler 5 lette steps til at få en fin altan.

TIPS 69 – 73: 5 TIPS TIL AT FINDE GODE FUND PÅ LOPPEMARKEDER

5 tips til at finde gode fund på loppemarkederJeg elsker loppemarkeder og har efterhånden deltaget i et par stykker. Derfor har jeg delt nogle af mine bedste tips til at få nogle gode fund med hjem derfra. Så vil du også finde nogle lækre sager, så læs mine 5 tips til at finde gode fund på loppemarkeder.

TIPS 74: 6 MÅDER AT STYLE DINE BILLEDER PÅ TIL INSTAGRAM

måder at style dine billeder på til instagramInstagram er stadig vildt populært og det er ikke altid lige let at tage nye billeder af sit hjem eller ens tøj. Derfor deler jeg 6 forskellige måder du kan style dine billeder på til Instagram. Så har du altid nogle nye billeder du kan dele.

TIPS 75: TIPS OG TRICKS NÅR MAN SKAL LAVE SIN EGEN AVOCADO PLANTE

DIY Avocado planterSikke en modtagelse dette indlæg fik, det havde jeg overhovedet ikke regnet med. Men der må åbenbart være flere som havde haft samme problem som mig. Hvordan man få en avocado sten til at spire. Derfor delte jeg nogle tips og tricks til at få det til at lykkes.

TIPS 76 – 80: 5 KREATIVE DETALJER VI ALLE BURDE HAVE PÅ KONTORET

Skriv dine tanker ned
Et kontor må godt være et kreativt sted, derfor fandt jeg 5 detaljer som virkelig sætter gang i den kreative proces når man arbejder på kontoret. Bliv inspireret og implementer dem i dit eget kontor. Læs indlægget her.

Hold da op et langt indlæg det blev til endnu engang. Selvom du nok har læst nogle af indlæggene er det måske længe siden og andre har du måske slet ikke set, derfor håber jeg at du vil kigge i dem du finder interessant.

Har du nogle gode indretnings tips? Eller nogle ting du gerne ville have jeg laver et indlæg om? Så del dine ideer med mig.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Mille

  Sikke et fint indlæg 🙂

  Det øverste billede med den fine kløver fik jeg mig til at tænke på, hvordan du mon passer den? Jeg har nemlig én selv, og jeg synes, at den hurtigt er tørret ind i bladene… Ved ikke om den får for lidt lys/for meget vant/et eller andet. Men den holder sig i hvert fald ikke særlig godt.

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tusind tak Mille. 🙂
   Ja den kan godt være lidt svær at passe. Jeg sørger for at den ikke får direkte sollys, især når det er varmt, for så bliver den helt ristet. Derudover sørger jeg for at jorden er våd hele tiden. Så den skal vandes ret ofte, uden den svømmer i vand. Hvis du sørger for dette, så er jeg sikker på at den vil overleve. Det gør min i hvert fald 🙂
   Håber det hjælper dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Mange tak for svaret, Charlotte 🙂 Jeg håber, at jeg kan få den ligeså fin som din!

   Tak for en hyggelig blog!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Så lidt og mon ikke den kan det. 🙂 Dejligt du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt indlæg – fik selv et par idéer vi skal igang med herhjemme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Tak for det Tobias. Lyder fedt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En plante update - som blommen i et æg