DIY transparente rammer

8 super fine og nemme DIYs til boligen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Weekenden er startet og det betyder nogle gange at man har lidt mere tid til at lave hyggelige projekter. Derfor har jeg i dag samlet nogle fede DIYs, som jeg håber I finder inspirerende og måske endda går i kast med. diy-trae-frame-boligindretning-goer-det-selv-xl-byg-udstillingsmontre-styling-nordic-interioer-frkhansen-kreativ-blog-1024x767Denne fede wooden frame, er lavet af Frk. Hansen. Den er virkelig elegant og en er det en super måde at lave et stilleben på. Se guiden på hendes blog. DIY_wire_table_monsterscircus-767x1024Et diy projekt jeg før har vist jer her på bloggen, er dette fine svævebord. Det er lavet af Monsters circus, hun kan virkelig noget som jeg virkelig misunder!

DIY-Leaf-Art-@monsterscircus-768x1024Blad kunsten her er også lavet af Monsters circus, smukt, nemt og elegant. Se hvordan lige herDIY transparent rammeSå kommer vi til en af mine egne, som dog er inspireret af en dygtig dame. Indlægget udgav jeg i går og I kan finde det lige her
OrnamenterDisse smukke ornamenter er lavet af Julie fra The rusty home. De skulle være ret nemme og lave og så er de jo bare super fine. Find en guide til dem her.

PlantStand

Det her er nok den nemmeste diy der findes. Den super smarte ide er fundet på af Denise fra Nordic Perspective, se hvordan du laver dem lige herSAM3751-copyEndnu en af mine DIYs. Du kan finde en guide til at lave en svæveramme som denne lige her.

mini tæppeOg den sidste er også en af mine, denne er dog også inspireret fra en rigtig dygtig dame. Du kan se mere til den lige her.

Så var der vist lidt at bruge weekenden til, hvis du nu skulle gå hen og kede dig. Jeg håber du kan bruge min samling af fine DIYs til noget. God fredag. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Sikke en masse fine idéer! Kunne i hvert fald helt sikkert godt finde på at lege lidt med transparente ramme. Det ser jo mega fedt ud, og er super nemt. Skal bare lige have samlet nogle materialer først, haha.

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det lyder godt, det er også super nemt, og så er resultatet jo super fint 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY transparente rammer