10 tips til at indrette dit hjem med farver

8 grunde til at bruge flere friske blomster i indretningen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Findes der noget bedre end at komme hjem med en buket friske blomster og sætte dem i en flot vase? Måske, men det er virkelig en skøn følelse og så giver de bare så meget værdi til ens hjem, på mange forskellige måder.

Selvom det kan være en dyr affære at købe den ene buket friske blomster efter den anden, så, hvis man i hvert fald har pengene til det, kan det faktisk godt betale sig. I dette indlæg får du 8 grunde til hvorfor du skal bruge flere friske blomster i indretningen. grunde til at bruge flere afskårne blomster i indretningenstyling

1. De bringer liv og sjæl til din bolig. Ligesom planter kan gøre, så sker der altså bare et eller andet når der kommer planter og blomster ind i ens hjem.
2. Det er en fryd for øjet at se på smukke blomster.
3. Du kan let pifte din bolig op og gøre den mere imødekommende og behagelig at være i. Det er lidt ligesom makeup til boligen.
4. I forlængelse med den foregående, alle rum kan gøres lækre. Alt med måde selvfølgelig, men har du et kedeligt badeværelse eller et gråt kontor. Så smid en buket derind og vupti.
5. Det er let at skifte udtryk og stemning. Da de fleste friske blomster ikke holder så længe, er det ikke den helt store beslutning du skal ud i, når du skal vælge blomsterne. Du kan jo let vælge nogle andre næste gang, hvis de ikke lige passede perfekt ind. Dertil er de gode til at støtte stemningen i indretningen, hvis du bor feminint, så vælge nogle lyserøde farver. Hvis du bor råt så vælge nogle grene osv.
6. De (fleste blomster) dufter virkelig godt.
7. De skaber referencer til foråret og sommeren. Åh hvor jeg glæder mig til at skulle ud og plukke en masse vilde buketter i år.
8. De er fantastiske at bruge på billeder.

Så ud og brug lidt flere penge på friske blomster. Hvis du gerne vil bruge blomster og grene lidt mere i din indretning, men helst ikke vil bruge 50 kr. – 100 kr. hver uge, så har jeg fundet 6 holdbare grene og blomster.

grunde til at bruge flere friske blomster i indretningenhyacint

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til at indrette dit hjem med farver