Print selv: OPRYDNINGSGUIDE - En frisk start

7 Møbler til en lille entre + 4 gode tips

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Når man har en lille entre, kan det ofte være svært at finde møbler som fungere godt og der ikke tager alt for meget plads i entreen. Derfor har jeg i dag fundet nogle møbler som fungere godt til den lille entre.

Når du skal finde møbler til en lille entre, er det en god ide at huske på hvad dit nøjagtige behov er. Skal der være plads til sko eller er de gemt væk i garderobe skabet i soveværelset, skal du have plads til at lægge dine nøgler fra dig eller skal du have et sted at sidde ned. Ved at du har dit behov på plads inden du går i gang med at lede efter møbler, gør du det meget lettere for dig selv. Det tager ikke nær så lang tid at finde, da du nu har en ide om hvad du godt kunne tænke dig.

Møbler til en lille entre
1//2//3//4//5//6//7

En entre er ofte svært at indrette, da de tit kan være en lang gang eller et meget lille rum. Fælles for de møbler jeg har fundet i dag, er at de alle fungere rigtig godt i et lille rum eller en lang gang.

Læs også: Opbevarings ideer til en lille entre

GÅ EFTER SMALLE, FLEKSIBLE ELLER MULTIFUNKTIONELLE MØBLER

Det bedste tip jeg vil give jer med på vejen, hvis nogle af jer leder videre efter møbler til jeres entre, er at I skal gå efter smalle eller møbler der indeholder flere funktioner. Både nr. 1, 2 og 6 på billedet har flere funktioner, som kan være rigtig nyttige. Det giver dig mulighed for at have mere orden i gangen, og have nogle af de ting fremme, som du bruger ofte og har brug for at lægge fra dig, når du kommer ind ad døren.

Derudover er nr. 3 og 4 smalle møbler, som virker ret lette og ikke tager særlig meget plads i rummet. Det betyder at både det visuelle udtryk i rummet virker let og at der er plads til at “gå rundt” i entreen.

Nr. 5 og 7 vil jeg kategorisere som fleksible møbler, alt efter om nr. 7 er sat fast på væggen, så er disse møbler lette at flytte rundt på. Selvom nr. 7 er egnet til at hænge på væggen kan de sagtens bruges til alt mulig andet. Eks. et reolsystem til sko eller huer og hansker. Nr. 5 fungerer rigtig godt som en bænk, hvis det er umuligt at få plads til en almindelig bænk.

GØR DET SELV / DIY

Tips til en lille entreBuknola

Er det umuligt at finde de møbler, som du gerne vil have i din entre, så gå efter en DIY løsning. Er du selv ferm med dine hænder, så er det bare med at komme i gang med at lave en løsning. Ellers kan din handyman sikkert hjælpe dig.

Billedet her er et super godt forslag til hvordan man kan gøre det. Der er både plads til diverse opbevaring, jakker, sko og pynte ting, og så fylder det ikke særlig meget i rummet.

Find flere gode løsninger til opbevarings ideer til en lille entre.

Hvordan har du indrettet din entre?

Indlægget indeholder affiliate links.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Print selv: OPRYDNINGSGUIDE - En frisk start