Skab en hyggelig efterårs stemning med lyskæder

7 af mine favorit interiør butikker

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Er der noget bedre end at gå på opdagelse i nogle lækre interiør butikker? Ikke efter min mening, jeg elsker at få inspiration, finde nye og velkendte produkter og forestille mig dem hjemme i mit hjem. Nogle butikker er bare lidt bedre end andre, til at finde de rette produkter, lave inspirerende områder og opsætninger og formår at fange mig, så jeg har lyst til at komme igen.

Da jeg var i København startede jeg på at tage billeder til dette indlæg, da de har nogle skønne butikker og så er der også et lidt større udvalg i Kbh end her hjemme i lille Herning. Så lidt godt blandet fra hele landet, får du nu 7 af mine favorit interiør butikker.

X-AKT

xaktxaktX-Akt // Orebygaardvej 11 – 7400 Herning

Elsker man interiør, bolig brands og masser af gode sager, så skal man besøge X-Akt. En kæmpe butik fyldt med alt hvad ens bolig hjerte begærer. De er gode til at lave områder og opsætninger, så man har lyst til at stoppe op og stå og drømme lidt.

MANT

mant mant strædetMant // Læderstrædet 30 – 1201 København

Jeg elsker elsker elsker Mant! Jeg ved simpelthen ikke hvad der er med den lille butik, men den er bare skøn. Helt sikkert på min top 3! Er jeg i København skal jeg ind i butikken. Måske det har noget at gøre med de flotte planter, kombineret med nogle lækre produkter. Det ser bare altid så hyggeligt og inspirerende ud, selvom der er meget få m2 at gøre med.

STUDIO ARHOJ

studio arhøjarhøjStudio Arhoj // Kigkurren 8M, st. 2300 København S

I mens jeg befandt mig i København, var jeg så heldig at Studio Arhoj åbnede en fin butik. Den besøgte jeg og jeg blev bestemt ikke skuffet. Lyst, lækkert, masser af farver, planter og smuk keramik. Helt klart et besøg værd. Men hold tungen lige i munden når du skal finde stedet, hvis du ikke er kendt på disse kanter. Man skal lige kigge sig lidt rundt omkring for at finde det. Det skulle jeg i hvert fald. Men altså som jyde i København er det måske også bare dømt til at gå galt.

LUXO LIVING

interiør butik luxo livingLuxo Living // Skolegade 7 – 7400 Herning

En butik jeg besøger ret ofte er Luxo Living, måske fordi jeg bor 500 m. væk fra den eller måske fordi de har alle de ting som en interiør entusiast som mig, godt kunne tænke sig. Når jeg går og lurer i den flotte butik, så kan jeg ikke lade være med at lave en ønskeliste i hovedet over alle de ting jeg “mangler”. I Luxo Living finder man de ting, som de fleste kender og alle vil have. Det er stærke og kendte brands som passer ind i de danske hjem.

ET NYT HJEM

et nyt hjem 7 af mine favorit interiør butikkerEt Nyt Hjem // Tværgade 15a – 8600 Silkeborg

Når jeg en gang i mellem befinder mig i Silkeborg, er Et Nyt Hjem butikken jeg skal besøge. Den er super hyggelig og pænt indrettet. De har både ting man kender og ting man ikke rigtig har set før. De er super gode til at finde de “rigtige” ting til butikken og jeg har altid lyst til at købe en masse med hjem derfra.

HAY HOUSE

hay house hayHAY // Oestergade 61 2.- 3. sal 1100 København K

Når vi snakker interiør butikker, så kan vi ikke komme uden om HAY House. Man bliver altid inspireret og drømmer sig væk i de lækre bolig sager, derudover formår de at skabe nogle hyggelige og spændende områder, som man bliver betaget af. Whats not to like?

RETRO VILLA

retro retro villaRetro Villa // Naboløs 1 kld 1206 København k

Endnu en hyggelig lille interiør butik, som jeg ofte skal besøge når jeg er i København. Der bliver leget med tapeter, farver og mønster og det ser vildt godt ud. Derudover er der altid nogle hyggelige og hjemlige hjørner, som giver masser af inspiration til hvordan man kan bruge produkterne i ens eget hjem.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skab en hyggelig efterårs stemning med lyskæder