5 påske DIYs du kommer i forårsstemning af

6 måder at style dine billeder på til Instagram

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Jeg er en sucker for Instagram og bruger i løbet af dagen en del tid på at, scrolle mit feed igennem for at se andres billeder og for at style og tage billeder til min egen profil. Efter jeg har ændret min hyppighed for hvor ofte jeg slår nye billeder op og måde jeg styler mine billeder på, har jeg kunne se en god stigning i antal følgere, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for.

Så i dag vil jeg dele nogle af de måder, som jeg personligt er blevet glad for at style mine billeder på, når det ikke bare er billeder af hjemmet, som det ser ud til daglig. Så her får du 6 måder at style dine billeder på til Instagram. (Billederne kan selvfølgelig også bruges til andre sociale medier eller blogs)

Husk at du kan følge mig på Instagram på min profil @chalottekruse.

måder at style dine billeder på til instagram1. GITTER LAYOUT/FLATLAY

gitter layoutDenne styling er en rigtig lækker måde at vise, en masse af dine yndlings sager på, som f.eks. her hvor jeg har vist mine beauty favoritter. Her lægger du tingene på et bord eller gulvet og sørger for at tingene ligger lige ud for hinanden, så det ligner at de er lagt efter et gitter layout. Det giver en dejlig ro og struktur over billedet.

Her har jeg delt billedet ind i et gitter, for at give dig en bedre forståelse af stylings metoden. Udover disse fire kasser, kan tingene på billedet deles ind i mindre kasser. Så f.eks. den grønne pudderdåse, parfumen og concealeren kunne deles i 3 kasser.

Billedet tages oppe fra, så man får alle tingene med og gerne har noget plads omkring tingene.

Instagram2. GITTER LAYOUT/FLATLAY I SKÆV VINKEL

Gitter layout i skæv vinkelGitter layoutet kan også bruges på en anden måde, nemlig ved at style den på samme måde. Men så tages billedet i skæv vinkel, som det ses på billedet her. På den måde virker billedet en smule mere levende og organisk end når billedet tages lige.

3. DET NEGATIVE RUM

Negative rumDette er en super nem metode at style billeder på, hvis man ikke lige har tid til at finde en hel masse sager frem. Her handler det egentligt bare om at bruge det negative rum, altså der hvor man ikke har placeret nogle sager eller mellemrummet mellem tingene.

Billeder som disse giver et roligt og afslappende udtryk, hvilket nogle gange kan være rart, frem for billeder af en masse møbler og interiør i forskellige rum. Selvom det også er vildt flot, så er det bare rart med noget afveksling engang i mellem.

4. LIVSSTILS BILLEDER

Farve koordineringJeg er vild med stylinger som disse. Livsstils billeder eller struktureret rod. Her placeres tingene tilfældigt, så de opnår det ønskede udtryk. Det kan være en god ide at arbejde i lag med billeder som disse. Jeg har f.eks. fundet en A3 tegning jeg har lavet til en skole opgave, en blok, min mobil, kuglepen, saks, papirsklipse og bånd, som ligger lag på lag. Så der er egentligt 3 lag/niveauer på billedet. Det nederste store stykke papir på det første lag. Kuglepennen, saksen, mobilen og blokken på det næste lag og så båndet og papirsklipsene på det sidste.

TIP:
Tag en masse billeder af samme styling, også gerne fra forskellige vinkler. Lav så derefter en ny styling med de samme ting. På den måde kan du efterfølgende vælge, hvilken styling der fungerede bedst.

5. LIVSSTILS ZOOM

Tilfældigt zoomStylingen her fungerer på samme måde, som stylingen ovenfor. Her er der bare zoomet ind på tingene. På den måde er det lettere at se detaljerne, og så kan du bruge samme styling til mange forskellige billeder. Tag så mange billeder så muligt, fra forskellige vinkler og variere i din zoom.

6. IGANGVÆRENDE ØJEBLIKKE

6 måder at style sine billeder på Jeg var så heldig at min søde kæreste lavede pandekager til mig på valentins dag. Så tænkte jeg jo straks at det skulle dokumenteres med nogle flotte billeder og en lækker anretning. Så jeg dækkede bordet og tog et par billeder. Det tog egentligt ikke mere end 5 min. da min kæreste havde gjort det klar.

Så stylingen her handler egentligt bare om, at når der sker noget fedt eller du oplever noget smukt eller dejligt, så tag et billede af det. Du behøver ikke dele det i lige det øjeblik, da du jo ikke skal gå klip af den virkelig verden. Men så har du et pænt billede, du kan bruge senere på dagen eller dagen efter.

TIPS DER GÆLDER ALLE STYLINGS

– Husk at tænk over farverne, der må meget gerne være en sammenhæng, det giver bare det pæneste billede.
– Redigering af billeder er vigtigt! Ingen gider at se dunkle billeder i lav kvalitet, brug et godt kamera og rediger billederne i Photoshop. Har du ikke kamera eller photoshop, så brug den mobil og en app jeg er blevet rigtig glad for, som hedder Snapseed. Den er perfekt til at lappe billeder og gøre dem lysere.
– Tag billederne i naturligt lys. Kunstigt lyst er sjældent pænt på billeder og tages billederne i tusmørket, så bliver de altid mere grumset og trælse.

Det var nogle af de stylings metoder og tips jeg selv bruger. Så jeg håber du også kan bruge dem. Ha en rigtig dejlig fredag. Har du andre måder at style dine billeder på, så del dem endelig med mig. Husk også at følge med på min Instagram profil @chalottekruse.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 påske DIYs du kommer i forårsstemning af