7 af mine favorit interiør butikker

6 holdbare grene og blomster – opdateret

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Siden jeg sidst skrev dette indlæg om 4 holdbare grene og blomster, så har jeg stødt på to nye. Og fordi det er så længe siden jeg har udgivet den, tænkte jeg at du sikkert godt kunne holde til at se den igen, bare i en opdateret version.

Der findes jo ikke noget bedre, end når man køber friske blomster og grene, som kan holde i rimelig lang tid. Så behøver man nemlig ikke skifte ud hele tiden og både smide blomster og penge ud af vinduet.

Læs også: DIY skab smukke mønstre af planter og blomster til dine rammer

SANKT HANS URT

Sankt hans urtDenne smukke smukke blomst, minder mig om min barndom, da min mor har masser af dem i haven. Jeg synes de er så fine og simpel og så fandt jeg dem på tilbud til 10 kr. Så kan man da ikke lade være. Jeg købte blomsterne den 7 sep. og det er først nu den begynder at se vissen ud. Så 3 uger holder den sig rimelig frisk og den er stadig ret fin at se på, selvom den ikke er helt frisk mere. Så selvom 3 uger, i forhold til 1 år ved nogle af de nedenstående blomster, ikke er så lang tid. Så holder de alligevel et par uger mere end almindelige afskårne blomster gør.

FLADPIL OG PILE GRENE

6 holdbare grene og blomsterPilegrene

Pilegrenene var nogle jeg fik med, da jeg lavede denne smukke sag på Formland messen i februar. Den har faktisk holdt jeg fantastisk godt og meget længere end hvad jeg spåede den til i det sidste indlæg. Dengang troede jeg at den ville holde ca. 1 måned. Men det viste sig at hvis de ikke fik vand, blev de ved med at være fine og ikke gå i blomst.

Fladpilene var nogle jeg fandt i en skov, en måned efter jeg fik pilegrenene. Lige som de almindelige pilegrene, så holder fladpilen sig utrolig godt. Lader man også være med at give den vand, så holder den også mere eller mindre altid.

BOMULDSGRENE

Bomuldsgren

Jeg har i længe, før jeg købte denne gren, været vild med bomuldsgrene. Jeg synes de er super fine og så er der også noget fascinerende over at man rent faktisk kan lave tøj, ud af de bløde hvide blomster.

Grenen her købte jeg i oktober sidste år til 35 kr. Og den ser fuldstændig ud som den gjorde dengang. Hvilket vil sige at den bliver ikke grim, dårlig eller vissen. Jeg kunne forestille mig at grenene bliver tørret inden de bliver solgt, men har dog ikke belæg for det. Men i hvert fald så er jeg overbevist om at denne gren, kan holde i mange år, uden den ændre udseende.

Læs også: DIY lav dine egne sukkulent planter

EUCALYPTUS GRENE

Eucalyptus greneMine yndlings grene at pynte mine vaser med, er eucalyptus grene. De er så fine og så dufter ret så lækkert. Duften kan dog nogle gange være ret kraftig, hvis man for eksempel rører ved planten.

Grenene som du ser på billedet er tørret ind, men pynter stadig alligevel. Disse grene købte jeg som bordpynt til nytårsbordet, dengang var de rigtig fine og “sprøde”. Nu har jeg smidt dem ud, da det efterhånden er så længe siden, men de kan faktisk godt holde sig pæne længe. Jeg havde dem ca. i 3 måneder og så blev jeg altså træt af dem.

TROMMESTIKKERE

Trommestikkere

Den sidste plante jeg vil anbefale i dag, er de charmerende trommestikkere, som jeg før har vist her på bloggen og også dengang, snakkede jeg om at de holdte sig vildt godt. Jeg købte disse blomster i februar 2015, og nu 1,5 år efter er de faktisk stadig fine at se på.

Min veninde fik dem i februar, da jeg trængte til noget nyt at se på, men de er nu stadig lige så gule og fine. Dog er stilken ikke grøn mere og som en fordel, så drysser de ikke mere. Så også denne blomst, er det jeg vil kalde en evigheds blomst.

Er du vild med planter? Så tag et kig på top 10 over de mest populære planter i 2015.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 af mine favorit interiør butikker