Sådan styler du String Pocket i køkkenet

6 gyldne lamper til budget priser og 25 %

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

gyldne lamper1//2//3//4//5//6

God fredag derude. Jeg er så heldig at have fri i dag, derfor har jeg startet dagen ud med at finde nogle fine gyldne lamper. Alle lamperne kan købes til nogle budget venlige priser, hvilket man jo altid kan bruge. Derudover må jeg også lige nævne billedet til venstre. Spillet mellem de gyldne metaller og den mørke petroleumsblå passer virkelig godt sammen. Det er lige mig!

Lamperne er fundet på Ellos, hvor de lige i øjeblikket kører en rigtig god rabat, hvis man havde lyst til at shoppe lidt. Du kan nemlig sparer 25 % på din bestilling til og med søndag. Så det er altså på alt hvad du køber og ikke bare en af tingene.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan styler du String Pocket i køkkenet