10 stilrene og inspirerende soveværelser

6 grunde til hvorfor lammeskind er fantastisk i indretningen

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

På sådan en højhellig og blæsende fredag, skal vi da have et eller andet vi kan hygge og varme os med. Derfor er det meget passende, at jeg i dag deler nogle grunde til hvorfor lammeskind er fantastisk i indretningen, og nogle billeder af hvordan jeg har brugt det her hjemme.

Jeg har i længe været vild med lammeskind, specielt islandsk lammeskind. Sidste år købte jeg mit første skind og jeg er stadig rigtig glad for det. Nu har jeg så modtaget denne fine grå sag fra Lammeskindet, som jeg synes passer perfekt til min Eames gyngestol. Når men tilbage til de mange grunde til hvorfor lammeskind er et fantastisk redskab i indretningen. Sidst i indlægget kan du finde en rabat kode til lammeskindet.dk.

Lammeskindet– Indlægget er lavet i samarbejde med Lammesindet.dk

1. DE GIVER EN BLØD FØLELSE TIL RUMMET

Ved at have bløde tekstiler og i denne sammenhæng et eller flere lammeskind i indretningen, kommer rummet til at virke blød og indbydende. Det er helt sikkert en fordel i denne mørke og kolde tid.

2. DE SPREDER VARME

Denne grund hænger selvfølgelig meget sammen med den foregående, men ikke nok med at de skaber en blød stemning, så får de også rummet til at virke langt mere varmt, end det måske er i forvejen. Jo flere bløde sager jo bedre.

3. DE ER LÆKRE AT SIDDE PÅ

Når man skal sidde på en stol i længe, er det altså rart at have noget blødt og lækkert at sidde på. Så føles det straks mere hyggeligt og for ikke at tale om, at de selvfølgelig er med til at varme din krop.

Lammeskind

4. DE HØJNER UDSEENET PÅ STOLENE

Langt de fleste gange af tilfældene, er lammeskindet med til at få stolen til at se bedre og måske endda mere luksuriøs ud. Så har du en stol der trænger til en kærlig hånd, så smid et lammeskind på og du vil straks blive mere glad for stolen.

5. DE GIVER EN MATERIEL KONTRAST TIL RUMMET

Der findes mange måder at skabe kontraster på, normalt tænker vi på farver når vi snakker om kontraster. Men det kan man også sagtens gøre på andre måder, for eksempel med materialer. Her er lammeskind en super god måde at skabe en materiel kontrast i rummet. Som tidligere nævnt, kan de få et rum til at se “blødt” ud. Derudover så skaber det en spænding i rummet, at der er en del forskellig materialer anvendt i indretningen.

6. MAN OPNÅR LET EN NORDISK STIL

Lammeskind i hjemmet er en meget nordisk måde at indrette sig på, så vil du gerne have et nordisk stil i dit hjem, så tilføjer du bare et par lammeskind og vupti, så er den der.

hvorfor lammeskind er fantastisk i indretningen

Så nu tænker du sikkert, nu er der ingen grund til at lade være med at købe et lammeskind. Og nej det vil jeg give dig fuldstændig ret i. På lammeskindet.dk kan du finde et stort udvalg af kvalitets lammeskind, både alm. lammeskind, puder, hynder, puffer af lammeskind og meget mere.

Og fordi du er læser af min blog, så får du 10 % rabat på din bestilling, hvis du bruger koden livingbyckk. Jeg kan varmt anbefale den fine grå hynde af islandsk lammeskind, som I ser på billederne. Den kan I finde lige her.

Har du et lammeskind derhjemme, eller overvejer du nu at købe et?

Indlægget er lavet i samarbejde med lammeskindet.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

 • Jeg ved godt, at indlægget er lavet i samarbejde med Lammeskindet, men vil altså lige tippe om, at man også kan få faux lammeskind! De gør præcis det samme som det du beskriver ovenfor, de er billigere, og så skader man ikke nogen dyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu bliver lam/fårene typisk behandlet rigtig godt og skindende er et overskuds produkt fra kødindustrien. Vil du ikke mene det er mere bæredygtigt at bruge ALT fra dyret istedet for blot at kassere et så flot produkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja har også købt faux og det er glimrende kvalitet.
  Så stor anbefaling herfra
  Hilsen Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Dejligt at vide til en anden gang. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 stilrene og inspirerende soveværelser