3 nye og smukke plakater

6 geniale detaljer vi alle burde have på badeværelset

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Da jeg i dag kiggede mit board med badeværelser igennem på Pinterest, opdagede jeg nogle geniale detaljer vi alle brude have på badeværelset. Jeg er en sucker for smukke detaljer, som er tænkt godt igennem og som virkelig er funktionelle i det lange løb, ikke mindst på badeværelset, hvor alt bare skal være inde for rækkevidde, så man ikke skal løbe rundt i hele huset for at finde dem.

badeværelset1//2

1. HÅNDKLÆDE HOLDER UNDER VAKSEN

Hjemme hos os er det ret svært at få plads til, at vore håndklæder kan hænge og tørre. Vi har ikke plads til at hænge dem på væggen, eller have et form for stativ man kan trække ud og skubbe ind til side igen, hvor de kan hænge på. Dertil er denne ide super smart. Har man plads under vasken, er det ideelt at hænge håndklæderne der.

Dog afhænger det også af at det er en nyere vask, og ikke en hvor afløbsrøret tager alt pladsen under vasken, hvilket også er tilfældet her hjemme. Men i hvert fald så er jeg vild med ideer og synes at det ser vildt godt ud.

2. MINI BORD PÅ BADEKARET

Har du et badekar, skal du helt sikkert have købt/lavet/skaffet dig et lille bord, som dette. Det skriger langt væk af hygge og så er det perfekt til romantiske stunder i badekaret. Du kunne for eksempel tage en flaske champagne og jordbær med “i badet”. Så bliver det da ikke mere romantisk.

Når du ikke bruger badekaret, er det perfekt til at sætte smukke sæber og pynte sager på. Som de har gjort på dette billede.

geniale detaljer3//4

3. PLADS TIL SÆBEN

Jeg er ovenud vild med dette billede og detaljerne i det. For det første er den måde som træet er sat op på, vildt smukt. Det gentagende mønster er så afslappende og inspirerende at se på. For det andet så er jeg vild med den lille detalje, at der kun lige akkurat er gjort plads til en lille sæbe, som man kan bruge når man går i bad. Det er simpelt smukt og så betagende.

4. INDBYGGET PLADS TIL HÅNDKLÆDERNE

Har man en væg i mellem bruseren og resten af badeværelset, er det oplagt at lave en detalje som denne. Det er både super praktisk at man altid kan finde håndklæderne og der er plads til opbevaring af dem og så ser det rigtig godt ud. Specielt når håndklæderne er holdt i samme nuancer, som på badeværelset her. Det giver både et elegant og stilfuldt udtryk til badeværelset.

Derudover er det rå beton gulv og vægge også en rigtig fed detalje, som der er værd at overveje.

6 geniale detaljer vi alle brude have på badeværelset5//6

5. INDBYGGEDE HYLDER

Lidt i samme stil som detalje nr. 3. Så er disse indbyggede hylder en genial ide. Man ødelægger hverken vægge med grimme huller og så skal man ikke have de der grimme metal hylder med sugekopper hængende. Derudover har man altid opbevaringsplads til sæber, planter og andre nips ting, og så kan man let få det til at se vildt godt ud.

Detajler som disse, kræver også at man vælger nogle lækre og pæne produkter, at sætte på hylderne. Og at man ikke overfylder dem, da de hurtigt kan komme til at virke tunge og uinspirerende.

6. DE SMUKKESTE FLISER

Denne detajle har ikke på samme måde en funktion, som de andre. Lige udover at det kan være rigtig praktisk at have fliser bag en vask. Billedet her egentligt er taget med, fordi jeg synes at fliserne på væggen, er vildt smukke og mønsteret der er lavet med fliserne, er så fint. Fliser som disse er noget jeg helt klart ser på mit kommende badeværelse.

Vil du have mere inspiration til dit badeværelse, så se mere i indlæg som: Sådan får du et inspirerende badeværelse og Inspiration til dit badeværelse.

Hvad siger du til de 6 geniale detaljer? Er du lige så vild med dem, som jeg er?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 nye og smukke plakater