Smukke øjeblikke i København #3 - Når tiden ikke er ens bedste ven

6 fine tekstiler til hjemmet – lidt på budget og lidt luksus

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Tidligt i lørdags landede vi i Kastrup efter en lang hjem rejse på over 30 timer. Resten af lørdag og søndag gik så med at pakke ud, slappe af og komme oven på igen. En så lang tur hjem trækker virkelig tænder nu. Men i hvert fald så er jeg kommet hjem til Danmark igen, og hvis du nu tænker, jamen hvor har du da været?, så kan du både se glimt fra turen til Borneo på Instagram og Facebook.

Og nu hvor jeg er hjemme igen, både efter en fantastisk ferie og en lærelig tid i København, så betyder det altså også at jeg har mere tid og energi til at lægge nogle kræfter i bloggen. Selvom at jeg hver dag skal skrive eksamens opgave her i min sommerferien.

På vores hjem tur havde vi 9 timer i Singapore lufthavn og det var pænt kedeligt. Men udover at kigge på min opgave så brugte jeg også et par timer på at kigge den skønne shop Ellos igennem. Vi står her hjemme og skal til at have nogle nye ting og lidt udskiftning på grund af en helt igennem fantastisk nyhed, som jeg nok skal dele med jer lidt senere. (Nej jeg er ikke gravid 😉 ) Og så er Ellos altså bare helt igennem genial.

Man kan købe lige det man har behov for og så er de fleste ting ret billige, i god kvalitet og af ret lækkert udseende. Så kan man da ikke andet end at være glad?

I dag har jeg fundet 6 fine tekstiler til hjemmet. Både nogle i det lave prisniveau og nogle i den lidt højere ende, men alle super lækre.

6 fine tekstiler

1. Bomuldsgulvtæppe 1.150 kr.//2. Sengetæppe 1.999 kr.//3. Ryatæppe 1.999 kr.//4. Håndklæder 4 dele 199 kr.//5. Håndklæder 6 dele 349 kr.//6. Bomuldstæppe 299 kr.

Jeg er ret vild med de blå og grønne nuancer for tiden, måske I kan fornemme det? Der må gerne være lidt farve på nu og specielt de mørke toner holder jeg stadig fast i. De 6 tekstiler hører lidt til over hele hjemmet, så måske I allerede nu har en lille fornemmelse af hvad det kunne være nyheden er?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos og indeholder affiliate links. Alle holdninger er mine egne og jeg bestemmer selv hvad jeg vil skrive om og hvad jeg deler med jer. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke øjeblikke i København #3 - Når tiden ikke er ens bedste ven