4 holdbare grene og blomster

6 fine nordiske DIYs

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Søndagen er altid en stille og rolig dag her hjemme. Vi rydder lidt op, gør rent og handler ind, så vi er klar til næste uge. Derudover ser vi ofte en film og måske en god serie, så vi får rigtig slappet af. En anden ting som jeg også slapper af til, er når jeg laver forskellige gør-det-selv projekter. Både i processen og bestemt også når de er færdige og jeg kan nyde resultatet.

Derfor har jeg fundet 6 fine nordiske DIYs, som jeg selv rigtig gerne vil prøve. Og som jeg kunne forestille mig, at du også kunne have en interesse i at prøve.

PEGBOARD

6 fine nordiske DIYsThe merry thought

Jeg har i længe været vild med pegboards, og ville virkelig gerne have sådan en lækker sag på kontoret. Udtrykket er virkelig fint og meget nordisk, hvilket er lige mig. Derudover kan man let skifte udtrykket og arrangere tavlen på en helt anden måde, hvilket er en super fed funktion at have i et møbel. Du kan finde DIY’en lige her.

SIMPEL URO

Uro
Uro

Desværre kunne jeg ikke finde en DIY på denne, eller linket til den som har lavet den. Men jeg må sige at den er ret lige til at lave. Man skal bare have en pæn snor og forskellige træ figurer, og så er den ellers hjemme. Den passer virkelig fint ind i den nordiske og minimalistiske stil.

HOLD STYR PÅ KØKKEN REDSKABERNE

DIYest magazine

I en tid hvor det handler om at få planter og natur ind i hjemmet, er dette en super cool og flot måde at gøre det på. Derudover kan man snildt holde styr på køkken redskaberne og hænge det pænt op, så det egner sig til billeder. Yderst simpel DIY, som kun kræver en gren, knager og noget at hænge grene op med.

WALL HANGER

NordiskWall hanger

Dekorationer på vægge har været ret populære sidste år og er det stadig. Denne DIY er også lige ud af landevejen, (som vi siger her i Jylland) det eneste den kræver er en fin gren, noget lækkert garn/snor og så eller bare nogle simple knuder og fletninger. Denne fine sag kunne sagtens hænge ved siden af mit eget vægtæppe, som jeg også har lavet en DIY guide til.

DESK ORGANIZER

OpslagstavlePoppytalk

Denne smækre lækre sag ville jeg gerne have her hjemme på mit kontor. Den har virkelig et fint og lækkert udtryk og så er det ren win/win at man kan holde styr på mange af sine kreative sager. Et projekt jeg også godt kunne tænke mig at begive mig i kast med. Du kan finde DIY’en lige her.

OPHÆNG I KØKKENET

Køkken DIYHeimatbaum

Ophænget her minder rigtig meget og DIY’en til køkken redskaberne. Dog er der de fine læder stropper til forskel. Igen en fin nordisk DIY, som er simpel at lave. Du kan finde DIY’en lige her, godt nok er indlægget på tysk, men derfor er jeg sikker på at man sagtens kan få noget ud af det ellers er google translate altid en redningsmand.

Har du lyst til at få inspiration til flere DIY’s, så tag et kig på disse indlæg: lav dit eget vægtæppe2 lette og billige DIYs til kontoret8 super fine og nemme DIYs til boligen og 10 DIY projekter.

Hvad bruger du din søndag på?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 holdbare grene og blomster