Det er de små ting der tæller

52 indretnings tips der optimerer dit hjem

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Er der noget jeg elsker her på bloggen, så er det at dele ud af indretnings tips, som du kan få gavn af. Jeg elsker at finde på gode løsninger der kan optimere rummet og dele dem med dig her på bloggen.

Der er igen hemmelighed at jeg elsker indretning og arbejder mig hen i mod at blive interiør og bolig stylist. Og netop derfor er indlæg om indretnings tips, mine absolutte favorit indlæg. Jeg kan finde på vildt mange gode tips, som jeg mener du også kan have glæde af at bruge der hjemme.

52 indretnings tips der optimerer dit hjem

Det gik for alvor op for mig i 2015, at min blogger stemme er at dele ud af diverse tips til indretningen og give gode råd, hvis du har problemer med noget. Så jeg prøver hele tiden at komme på nye ideer til tips der kan gavne dig, og har mange flere planlagt i fremtiden.

Jeg har allerede skrevet en del indlæg, som er blevet taget godt i mod, og som jeg derfor tænkte, jeg ville dele med dig igen. Hvis nu der var nogle af dem, du ikke havde set endnu.

Kreativ kontor styling

TIPS 1 – 7: SÅDAN FÅR DU ET STØRRE RUM

Sådan får du et større rum

Indlægget her er et af de første indlæg, jeg skrev om at optimere sit hjem med generelle tips. Jeg deler ud af 7 tips, som kan få et rum til at virke større, ved for eksempel bare at sørge for der kommer masser af lyse ind i rummet. Få de resterende tips lige her: Sådan får du et større rum med disse 7 tips.

TIP 8: INDRETNING MED SKRÅVÆGGE

skråvægge

Min absolutte “bestseller” her på bloggen, er indlægget her om skråvægge. Det er det indlæg der er blevet læst flest gange og delt flest billeder af på Pinterest. Ret vildt synes jeg, men der må virkelig være behov for noget inspiration med skråvægge. Så derfor er jeg gået i gang med at finde ny inspiration til et nyt indlæg om skråvægge, og dele nogle flere tips. Du kan læse de 3 eksisterende indlæg om skråvægge her, her og her.

TIPS 9 – 15: SÅDAN PÅVIRKER LAMPER DIN INDRETNING

Sådan påvirker lamper din indretning

Lamper betyder utrolig meget i indretningen og de er ikke til at undvære, både fordi det er super praktisk at kunne se det man laver, men også fordi der findes så mange smukke lamper derude, som kan give en fantastisk stemning indretningen. Jeg giver dig 7 gode råd/tips til hvordan du kan anvende lamper og hvad de gør for din indretning, læs med i Sådan påvirker lamper din indretning + 7 gode råd.

TIP 16: GUIDE HVILKE PLAKAT STØRRELSER PASSER SAMMEN

Str plakat guide

Det er ikke altid lige let at finde ud af hvilke plakat størrelser man skal vælge, for at opnå et bestemt udtryk i rummet. Jeg har lavet en guide som skal hjælpe dig til at finde de rigtige størrelser, derudover kan du også finde den store plakat guide – find den perfekte plakat i indlægget, hvor jeg har fundet en masse plakater i 8 forskellige kategorier. Få hjælp til at finde de rigtige størrelser i indlægget: Guide: hvilke plakat størrelser passer sammen.

TIPS 17 – 23: SÅDAN FÅR DU ET INSPIRERENDE BADEVÆRELSE

Sådan får du et inspirerende badeværelse

Et badeværelse er et meget praktisk sted, og nogle gange glemmer vi at også det rum kan blive indbydende og inspirerende. Jeg deler 7 tips, nogle nemmere at indføre end andre, til at få et inspirerende badeværelse. Få de gode tips lige her: 7 tips til at få et inspirerende badeværelse.

TIPS 24 – 31: SÅDAN INDRETTER DIG MED MØRKE TONER

Mørke toner

Et af mine favorit trends i år, er indretning med mørke toner. Jeg er vild med den maskuline og dunkle tendens, hvor man virkelig kan få lov til at lege med materialer og mørke toner. I indlægget her, deler jeg ud af fif til hvad du skal gå efter, hvordan du indretter dig med disse farver og materialer og hvad du skal undgå. Find dem lige her: Sådan indretter du dig med mørke toner.

TIPS 32 – 41: 10 TING DER SKABER EN PERFEKT SØNDAGS STEMNING

10 ting der skaber en perfekt søndags stemning

Det er ikke altid at der skal rykkes rundt på sager, får at få et inspirerende hjem. Nogle gange skal der bare tilføjes nogle nye sager, som for eksempel, disse skønheder, du finder i indlægget: 10 ting der skaber en perfekt søndags stemning.

TIP 42: PRINT SELV – OPRYDNINGSGUIDE

Oprydningsguide

Har du brug for lidt hjælp til at smide de gamle sager ud, så har jeg kreeret denne guide, som kan fortælle dig om du skal beholde det, smide det ud eller eventuelt sælge det. Det er ikke alt man kan klare selv, så få hjælp af min Oprydningsguide, som du selv kan printe ud.

TIPS 43 – 46: 7 MØBLER TIL EN LILLE ENTRE + 4 GODE TIPS

Tips til en lille entre

En entre er ofte det mindste rum i hjemmet og det kan tit volde problemer. Derfor fandt jeg 7 møbler, som er perfekt i en lille entre og så deler jeg 4 gode tips, som du kan bruge når du vælger møbler. Læs mere her: 7 møbler til en lille entre + 4 gode tips.

TIPS 47 – 52: 6 GENIALE DETALJER VI ALLE BURDE HAVE PÅ BADEVÆRELSET

6 geniale detaljer vi alle brude have på badeværelset

Dette indlæg skal jeg da lige nok love for I var vilde med. Jeg synes også selv at det var ret fedt, og som jeg sagde i indlægget, så elsker jeg funktionelle detaljer, som virkelig er tænkt igennem og udført til punkt og prikke. Find de alle detaljerne her: 6 geniale detaljer vi alle burde have på badeværelset.

Det blev ellers en lang smøre af indlæg, du bliver nød til at læse. Hvilket jeg håber du vil, hvis du ikke allerede har gjort det. Har du selv nogle indretnings tips, så del dem endelig med mig. Jeg ville elske at kunne lave et indlæg, med dine tips.

Har du nogle gode indretnings tips?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • s

  Jeg tænkte på, om du har et par fifs til os med små lejligheder der ikke rigtig kan bruge væggene til noget fordi de er af beton og derfor pisse umulige? Måske et indlæg, kunne være fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Sofie, det vil jeg da lige have i baghovedet og prøve at samle nogle ideer til. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er de små ting der tæller