Tag en pause og nyd en kop kakao

50 % rabat hos Ellos

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Rabat hos Ellos1//2//3//4//5//6//7

Skal vi ikke lige starte weekend ud med en god gang rabat. Jeg har nemlig lige modtaget en mail, hvori der står, at hvis du køber 3 ting hos Ellos, det kan også være tøj, så får du 50 %, på den dyreste varer. Og hvis du alligevel mangler nogle nye sager, så kan du jo lige så godt tage det med. 😉 Rabat koden er 315925.

Jeg kan altid finde rigtig mange fine sager hos Ellos. Synes faktisk at det er lidt imponerende, hvad de har af udvalg til boligen. Jeg har netop selv købt dette sengetøj hjem, og jeg er vild med det. Lige nu overvejer jeg glasklokken, den ville altså pynte fint her hjemme.

Ha en rigtig dejlig weekend derude. 🙂

Tilbuddet gælder til og med søndag.

Indlægget indeholder affiliate links. 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag en pause og nyd en kop kakao