En Verner Panton Flowerpot bordlampe og tilbud

5 tips til at finde gode fund på loppemarkeder

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

I løbet af foråret og sommeren bliver der afholdt en væld af loppemarkeder, hvor man kan gøre sig mange vildt gode fund. Specielt i bolig verdenen er loppemarkeder populært “tidsfordriv”. Man hygger sig, finder gode sager til gode priser og hjemmet bliver indrettet på ny. Så kan det ikke blive meget bedre.

Personligt elsker jeg loppemarkeder og deltog gerne i mange flere end jeg gør nu. Men da vi er bosat i Herning, er det altså ikke her de fleste loppemarkeder befinder sig. Men inden for den nærmeste fremtid skal jeg tilbringe 9 uger i København. Hvilket betyder at jeg skal deltage i så mange loppemarkeder så muligt i mens jeg er der. Jeg glæder mig allerede vildt meget.

Når men selvom at jeg hele mit liv har boet i Herning omegnen, så har jeg stadig deltaget i en del loppemarkeder og fået samlet mig nogle gode tips til mig. Dem vil jeg dele med dig, så du også kan være godt forberedt og komme hjem med en masse gode fund.

5 tips til at finde gode fund på loppemarkeder

1. HAV EN PLAN

For at sikre dig selv at du får ting med hjem, som du rent faktisk kan bruge og som ikke bare bliver gemt væk i skabet, er det ret vigtigt at have en plan. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du køber ind til dit hjem eller om du vil sælge det videre efter.

Vil du sælge det videre, skal du købe ting som er moderne lige nu og som kan bruges i mange hjem. Derudover er design objekter ofte lettere at sælge videre end ting der ikke har en særlig værdi.

Vil du købe ind til dit hjem, skal du finde ud af hvilke ting du mangler, hvad der skal skiftes ud osv. For ikke at komme hjem med ting du egentligt ikke har brug for. Det er en god ide at lave en liste over de ting, som du gerne vil have, da det på den måde et lettere at have et overblik, når du så kommer ud på loppemarkedet.

2. TIDSPUNKTET ER VIGTIGT

Igen afhænger dette af hvad du går efter. Vil du gerne have design objekter, er det vigtigt at komme lige så snart markedet åbner, da det ofte er disse sager, som bliver solgt først. Vil du derimod gerne have tingene så billigt så muligt, så kom 1-2 timer inden markedet lukker. Dog kan det du risikere at alle de gode ting er solgt.

Loppemarkeder

3. DET SKAL DU HAVE MED HJEMME FRA

Penge
De fleste bruger mobilepay eller swipp i dag, men det er stadig ikke alle der gør det. Husk derfor at hæve nogle kontanter. Da du kunne jo risikere at ham der sælger den stol du har ledt efter, ikke har mobilepay.

Taske/poser
Husk at tage en stor taske og gerne ekstra poserne med. Ellers kan det blive en lang dag, hvis man skal bære og jonglere med alle de ting man har købt.

4. SCAN BODERNE

Vil du gerne effektivt igennem markedet, så du hurtigt kan se om der er noget for dig, så handler det egentligt bare om at holde øjnene åbne og scanne boderne. Lad blikket glide forholdsvis hurtigt hen over boderne og hav de ting, du gerne vil have med hjem, i tankerne. På den måde kan man lynhurtigt se om der er noget for dig. Ellers kan man snildt komme til at bruge 6-8 timer på et loppemarked.

Gode fund

5. PRUT OM PRISEN/MÆNGDE RABAT

Selvom mange loppemarkeder foregår på sjælland, så er det et rigtig godt tip at tænke som en jyde. Altså prut om prisen og vær ikke bleg for at spørge om rabat. Alle er interesseret i at sælge og mange siger ja til en pris 100 – 50 – 20 kr under den oprindelig pris, selvfølgelig alt efter hvad den koster fra starten af.

Derudover er det også en god ide at finde mange ting hos samme sælger, da man også kan få en mængderabat. Det betyder i sidste ende at du kan få 1-2 flere ting med hjem, eller spare resten af pengene op til næste gang.

På billederne ser du nogle af mine yndlings fund jeg har gjort igennem tiden. Den lækre træ kasse fandt jeg så sent, som i går til 125 kr. Planen er at den skal blive en del af vores “nye” altan og nu glæder jeg mig endnu mere, efter at have fundet den lækre sag.

Har du nogle gode tips, som du bruger når du er på loppemarkeder?

loppemarkeder

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

6 kommentarer

 • Diana

  Hej Charlotte

  Kunne læse i dit indlæg at du kommer fra Herning, dette samme gør jer.

  Ville høre hvilket loppemarkedet du kunne anbefale i område?

  Synes det er en rigtig fin i indlæg og kan nikke til mange af de ting du skriver.

  Mvh Diana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Hej Diana.
   Dejligt du kan lide indlægget. 🙂
   Jo da. For det første så synes jeg egentligt ikke at der er så mange her omkring Herning.
   Men der er bagagerums marked i Herning centeret en gang i måneden, det var der lige i går, hvor jeg fandt kassen og der plejer jeg at finde mange gode sager. Du kan finde kalenderen her: http://bagagerumsmarkeder.dk/herning/ (det ser desværre ud til at det var sidste gang i denne omgang i går)
   Ellers er stumpmarkedet i messecenteret også altid godt, det er d. 9/4, det koster dog lidt at komme ind. Men der er også sindsygt mange boder, så jeg synes det er det værd.
   Sidste år var jeg på vorbasse marked, hvor de også havde mange rigtig gode sager. Det var bl.a. der jeg fandt mit royal copenhagen stel, som ses på billedet. 🙂
   Men ellers synes jeg ikke der er så meget. Men jeg har planer om at skulle deltage i nogle i århus også. Har hørt de er rigtig gode. Så det kunne måske også være noget for dig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana

   Mange tak for din tilbagemelding, men kan se at det er de samme steder jeg kommer. Kan dag anbefale bagagerum markedet i Silkeborg ved Kvicklys parkeringsplads 😉 Har selv været der et par gange.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja den er også god, har været der en enkelt gang. Det vil jeg til at prøve lidt mere. 🙂 Tak for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for denne virkelig fine guide! Det er så praktisk ift, at jeg har planer om masser af loppemarkeder til sommer 🙂

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Dejligt du kan bruge det. 🙂 Så der ikke andet for end at finde en masse gode fund nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Verner Panton Flowerpot bordlampe og tilbud