Nye sager og små opdateringer i stuen

5 steps til at gøre din altan forårsklar

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Kalenderen siger marts og forhåbentligt er der snart noget forår på vej. Vi har set små tegn på forår, som blomster der springer ud, dage hvor solen skinner og varmer og lysere dage, men lige for tiden ser det godt nok lidt trist ud med foråret. Jeg krydser mine fingre for at det meget snart er på vej.

Jeg glæder mig sådan til at kunne nyde det gode vejr på mine løbeture og forhåbentligt komme til at bruge altanen noget mere. Fordi foråret er på vej, 7 – 9 – 13. Vi har aldrig rigtig brugt vores altan til andet end at grill på og have et par blomster osv, men den er virkelig ikke hyggelig. Så i år kunne jeg virkelig godt tænke mig at vi fik gjort noget ved den, og jeg har allerede en rigtig god plan i hovedet, for hvordan det skal se og udføres.

Så følg med i disse 5 steps til at gøre din altan forårsklar.

5 steps til at gøre altanen forårsklarIkea

1. RENGØRING OG OPRYDNING

Står der stadig ting og sager fra sidste år, så som blomster og planter der er gået til pga. vinteren eller er altanen fyldt med alger, som vores desværre er. Så skal den helt sikkert rengøres. Vi brugte noget alm. algerens sidst vi gjorde den ren og det gjorde egentligt tricket. Så det skal helt sikkert gøre igen, så den er klar til at blive lækker og indbydende.

2. INSPIRATION

Næste step er at finde inspiration til hvad der skal være på altanen. Hvilke møbler, hvilket udtryk, hvad skal man kunne på altanen, planter og skjulere og hvad der ellers hører til. Her bliver min tro følgesvend igen igen brugt, Pinterest. Er man ikke til pinterest kan man også finde meget på google, blogs, instagram og andre sociale medier.

Indtil videre ser min inspiration således ud.

5 steps til at gøre altanen forårsklar

3. PLANLÆGNING

Og med planlægning mener jeg, om du skal købe alle dine møbler “færdig lavet” eller om du skal ud i gør-det-selv løsninger, hvilket vi her hjemme overvejer, med en hyggelig bænk, da man helt sikkert kan spare en del penge på det. I dette step er det også vigtigt at vide hvad altanen skal bruges til, skal man kunne sidde derude, spise, have plads til gæster osv.

4. FIND DE RETTE SAGER

Dette step høre også lidt ind under step 3. planlægning, da det selvfølgelig også er vigtigt at finde de helt rigtige sager til altanen. Har du valgt at bygge selv, er det de rigtige materialer der skal findes. I løbet af foråret kan man finde et hav af gode fund på loppemarkeder, man kan bruge på altanen, derudover er Ikea et godt sted, ellers er det også tiden for lagersalg, hvor man kan finde en masse godter.

altanOraclefox

5. INDRET ALTANEN

Sidste og mest vigtige step, INDRETNING! Det giver jo lidt sig selv, at få tingene placeret rigtigt i forhold altanens størrelse og indretning og i forhold til hvordan altanen skal anvendes. Dette punkt glæder jeg mig selv rigtig meget til, if you haven’t guessed it.

KLAR, PARAT, START! Nu er I også klar til at gå i gang med altanen. Rengøring af altanen er nu det næste der venter forude.

Indtil videre er min plan, at vi skal købe eller bygge en bænk, til enden af vores altan. På den bænk skal der være en madras og nogle lækre puder. Så skal der være en et lille bord, så man kan stille ting fra sig og den kan pyntes en masse. Så vil jeg gerne have nogle gamle trækasser, evt æblekasser, fyldt med en masse planter og udover det en masse krukker man planter i. Derudover skal vi have et lille lidt højere bord, som vores grill kan stå på. Det bliver så godt og jeg glæder mig allerede til at gå i gang.

Hvordan bruger du din altan? Og skal du også til at indrette den på ny?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Uha, hvor gad jeg godt, have en altan! Må satse på at få en når jeg flytter hjemmefra, haha.
  Ret anderledes, men godt indlæg, og lækre billeder :3

  – Hosnya
  http://www.hosnya.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Det kan jeg virkelig godt forstå! Det er også rart at have når man bor i lejlighed. 🙂
   Tusind tak, dejligt du kan lide det. 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sager og små opdateringer i stuen