DIY - lav din egen plante plakat

5 sorte køkkener – tør du gå med på trenden?

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Der er et eller andet ved de sorte køkkener, som fanger mig helt vildt. Det ser jo bare knald godt ud, for ikke at snakke om elegant og eksklusivt. De giver en virkelig lækker stemning i køkkenet og så kan jeg ikke andet end at blive betaget af dem. Selvom der er en ret stor ulempe ved de sorte køkkener, man kan se alt støv, fnuller og skidt der ikke har en mørk farve. Men igen så kan man jo også se alt på hvide køkkener, på nær så fnuller og støv.

Der er selvfølgelig altid fordele og ulemper ved begge køkkener, hvilket dette indlæg egentligt ikke handler om. Men mere at vise dig 5 gode bud på nogle smukke sorte køkkener.

eksklusivtStylizimo

Sort køkken trend
Interieurblog

varme toner og kontrasterFredoom Furniture

ElegantBobedre

køkken trendCocolapine design

Ser det ikke bare godt ud? Nogle er jeg helt klart mere vild med end andre, men de er virkelig alle smukke og unikke. Jeg tror at nøglen til en flot sort køkken, er at have lyse elementer og sætte gang i nogle kontraster. Ellers kommer det hurtigt til virke for tungt og trykkende at befinde sig i.

En ting jeg dog ville være lidt bange for, hvis jeg skulle have et sort køkken, er at jeg bliver træt af det. Hvor hvis man vælger et hvidt køkken, er man næsten altid sikker på at man bliver ved med at kunne lide det. Selvfølgelig kan man altid male et køkken om, men det er nu stadig en chance at tage.

Ville du turde at vælge et sort køkken frem for et lyst?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

 • Wow det første er lækkert! Tænker bare at det måske bliver lidt for deprimerende i de mørke vintermåneder? 😮

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chalotte Kamp Kruse

   Ja det kan jeg også være en smule bange for. Men på den anden side så giver det en rigtig smuk og ro stemning og med lidt stearin lys og lækkert interiør kan man klare meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - lav din egen plante plakat