8 bolig musthaves lige til at skrive på ønskelisten

5 kreative detaljer vi alle burde have på kontoret

Sikke noget dejligt vejr vi har fået os!? Jeg er helt oppe og køre over at det skal blive over 20 grader i Herning i weekenden og så skal jeg også hjem til Herning i dag. Det bliver så skønt at se min kæreste igen og alt det der hjemme.

I mellemtiden har jeg fundet 5 kreative detaljer vi alle burde have i vores kontor, som jeg selv er ret vilde med og som jeg er sikker på at du også ville elske. For en-to måneder siden delte jeg et indlæg, som minder en del om dette: 6 deniale detaljer vi alle burde have på badeværelset. Det blev ret så populær, så derfor fortsætter vi lidt i samme stil. Denne gang er det bare nogle detaljer som vækker det kreative sind og kan give inspiration til arbejdet på kontoret.

1. SKRIV DINE TANKER NED

Skriv dine tanker nedBoligliv

Denne DIY er super cool, mal bordpladen med tavlelak og så kan du ellers skrive dine tanker ned. Det er en super ide, da man altid har mulighed for lige at skrive det ned man skal huske eller nå. Nogle gange så ligger notesbøgerne bare et andet sted.

Måske nogle husker at jeg har vist dette billede før. Det er nemlig fra et hjem spækket med design og DIY løsninger.

2. HÆNG PLANTERNE OP

Hæng planterne op Boligmagasinet

Vi lever jo i en tid hvor planter er noget af det fedeste i indretningen. Okay måske lidt overdrejet, men altså vi elsker planter, jeg gør i hvert fald og hvorfor ikke integrere dem på kontoret ved at hænge dem op? Denne løsning er virkelig fin og så kan du finde en fin DIY på Boligmagasinets hjemmeside.

3. EN OPSLAGSTAVLE DER FYLDER HELE VÆGGEN

Opslagstavle vægNordicDesign

Denne løsning har jeg set et par gange på Pinterest, men alligevel er den stadig god. Jeg synes det er ret fedt at man kan bruge hele væggen til at hænge en masse smukke plakater, tryk, udklip, skitser og andre smukke ting op og så på den måde skabe sit eget personlige moodboard, som kan ændres hele tiden.

4. SMUK OG ORGANISERET OPBEVARING

5 kreative detaljer vi alle burde have på kontoretDezeen

Okay alle har måske ikke plads til et så stort møbel på sit kontor, men det er da flot!? Jeg er i hvert fald vild med det og selvom det er rimelig simpelt, så bliver der skabt et spændende udtryk som kan booste kreativiteten. Derudover så er det jo ren win/win at man kan holde styr på alle sine sager og at kontoret stadig ser godt ud.

5. STILLEBEN

Stilleben
Nordic Day

Stilleben skal der til på et kontor eller struktureret rod. Selvom dette billede er mere orden end rod, så kan det ofte komme til at rode lidt på en kontor, hvilket ikke er særlig indbydende. Men prøver man at strukturere det lidt, så er rod helt okay. Både stilleben og det “strukturerede rod” er med til at sætte gang i kreativiteten og skabe et pænt visuelt udtryk når man sidder på kontoret. Så er det bare lidt sjovere at ordne regninger, skrive opgave eller læse lektier.

Nu drager jeg snart mod Herning og skal bruge min weekend sammen med min søde kæreste og hans familie. Hvad skal du bruge din weekend på? (Fedt at kunne sige på en onsdag)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 bolig musthaves lige til at skrive på ønskelisten