Hvidt og gråt perfektion

5 indlæg der kan hjælpe med at optimere din indretning

Solen kom lidt mere frem i dag, og det blev fejret med en cykeltur fra Herning til Vildbjerg og hjem igen, i alt 36 km. blev det til. Det var rigtig skønt og dejligt at nyde naturen lidt mere. Udover en cykeltur, så har jeg samlet en del af de indlæg som handler om at optimere indretningen og tips dertil. Så dem får du her.

Det første indlæg jeg vil dele med dig er, Indretning med skråvægge. Som titlen så pænt signalere så får du nogle tips til hvordan man kan indrette sig med skråvægge, da det nogle gange godt kan være en udfordring.

skråvægge

En trend som har været (og er stadig rigtig) stor i 2015 er planter, dette har jeg også skrevet et indlæg om hvordan du kan indrette dig med planter.

indretning med planter

Et indlæg jeg selv er ret begejstret for, er dette indlæg, Sådan får du et større rum. Personligt virker de forskellige tips rigtig godt her hjemme. De fleste kunne sikkert godt tænke sig lidt mere plads, så tag lige et kig fordi dette indlæg. 🙂

tips til indretningen

I denne måned lavede jeg et indlæg om hvordan du indrette dig på ny uden at bruge penge på det. Dette gjorde jeg på baggrund af at jeg blev den 4. bedste indretnings blog i Danmark, som du kan læse mere om her.

Tips til indretning der ikke koster en klejne

En læser spurgte om jeg havde nogle ideer til opbevaring i en lille entre, og det kom der selvfølgelig et indlæg ud af.

opbevaring

Jeg håber du vil læse nogle af indlæggene igen eller måske endda for første gang. Vil du have hjælp til indretningen eller mangler inspiration, skal du være velkommen til at skrive til mig. 🙂 Derudover kan du finde mange flere indlæg ved at søge på tips eller indretnings tips i søgefeltet. 🙂

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidt og gråt perfektion