5 give aways - Vind en ekstra julegave

5 heldige vindere – Glædelig jul

Følg med på www.decorstudio.dk, som er min nye virksomhed og blog. Denne blog (living by ckk) bruger jeg ikke mere og er derfor inaktiv. Jeg svarer heller ikke på kommentarer mere herinde. Men til gengæld lover jeg dig at jeg er rigeligt aktiv på Decor Studio, Decor Studio blog og min instagram @decorstudiodk. Så husk at følge med der, hvor jeg dele indlæg ala disse og fylder dig med masser af inspiration.

Glædelig jul alle sammen! Den 24. er endelig kommet, en dag jeg altid glæder mig meget til, mest for at være sammen med familien, den hyggelige atmosfære der er, men selvfølgelig også lidt på grund af gaverne, som man skal give og modtage. I dag skal jeg også give nogle gaver til 5 af jer, så kryds jeres fingre for at det lige netop er dig, som skal modtage en gave.

Glædelig jul

Juletræ//Julekugle DIY//Julegaver og til og fra mærker

Alle vindere er tilfældig trukket med random.org.

Vinderen af Træ bjørnen: Nr. 27 – Jytte Takahashi

Vinderen af Magasin holderen: Nr. 13 – Mai Nguyen

Vinderen af Flaming watch: Nr. 45 – Trine229

Vinderen af gavekortet på 500 kr. til Indeliv: Nr. 6 – Line

Vinderen af en valgfri plakat fra I Love My Type: Nr. 35 – Bianca van Urk

Stort tillykke til jer alle og glædelig jul endnu en gang. Mail afsendes til vinderne i dag, husk at tjekke jeres spam filter, hvis I ikke har modtaget en mail.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram (chalottekruse)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 give aways - Vind en ekstra julegave